ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Breeze Watches: Ανακαλύψτε τη χρωματική παλέτα των ρολογιών «Spiral Galaxy»


29 Σεπτεμβρίου 2014

110301_7_500.jpg

Η σειρά “Spiral Galaxy” της ολοκαίνουργιας συλλογής Breeze Watches F/W ’14-’15, μας «ταξιδεύει» στις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν, μέσα από την αποκλειστική χρωματική παλέτα του BREEZE.  Η σειρά “Spiral Galaxy” By Breeze Watches προσθέτει ένα fashionable ‘twist’ στο καθημερινό σας στιλ χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό της!

Η εντυπωσιακή στεφάνη της ατσάλινη κάσας, «γεμισμένη» με σμάλτο στο ίδιο χρώμα με το λουρί, με επιχρυσωμένες λεπτομέρειες και διακοσμητικές βίδες «τραβάει» τα βλέμματα, όμως την «παράσταση» κλέβει το καντράν, ειδικής κατασκευής: Η πλαστική στεφάνη στο εσωτερικό του, με spiral ανάγλυφο σχέδιο, χαρίζει έξτρα «βάθος» & όγκο, ενώ το επίχρυσο pattern στη βάση, σε yellow ή rose gold απόχρωση – ίδια πάντα με την κάσα -, αναδεικνύει την έμφαση στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει το brand. Θα τα βρείτε διαθέσιμα σε εννέα υπέροχα χρώματα BREEZE, με λουράκι από σιλικόνη για άψογη εφαρμογή και δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε!

110301_1_5008 110301_7_500

Ανακαλύψτε, λοιπόν, τα latest color trends και μάλιστα στην πιο … σέξι τιμή της αγοράς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.