ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Folli Follie στο πλευρό του “SOS Foundation”


31 Οκτωβρίου 2014

237.jpg

Η Folli Follie παρουσίασε, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στη Μαδρίτη, τη συλλεκτική συλλογή κοσμημάτων SOS Folli Follie, αποτέλεσμα της μακροχρόνιας στήριξης στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό “SOS Foundation” της Ισπανίας. Η Folli Follie μέσω της συλλογής συνεχίζει να υποστηρίζει το μεγάλο και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του “SOS Foundation” και την συντήρηση του βρεφοκομείου “Ketty”  στη Σενεγάλη, το οποίο έχει ονομαστεί προς τιμή της κυρίας Καίτης Κουτσολιούτσου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί η εταιρεία Folli Follie, στηρίζει μη κερδοσκοπικά ιδρύματα και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, υλοποιώντας προγράμματα τόσο στην Ελλάδα όσο και τις χώρες που δραστηριοποιείται. Με αφορμή την φιλανθρωπική εκδήλωση στην Ισπανία, η Folli Follie ταξίδεψε στην Μαδρίτη την Τόνια Σωτηροπούλου που φέτος θα υποστηρίξει για δεύτερη συνεχή χρονιά την συνέργεια της Folli Follie με το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME. Η Folli Follie δημιούργησε ένα συλλεκτικό βραχιόλι για να ενισχύσει την ενέργεια αυτή.

Στην Ισπανία, η επίσημη παρουσίαση της συλλογής SOS Folli Follie πραγματοποιήθηκε στο Gran Casino de Madrid, με παρουσιαστές τον κωμικό ηθοποιό Ángel Rielo και την δημοσιογράφο María León. Τους καλεσμένους καλωσόρισαν οι Andres Aguilar, Γενικός Διευθυντής Folli Follie στην Ισπανία, η Αφροδίτη Πηγή, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Folli Follie και η Cristina Muñoz, Πρόεδρος του SOS Foundation. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο, υποστηρίζοντας τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία της διεθνούς εταιρείας κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ εν όψει των Χριστουγέννων. Ο γνωστός Ισπανός τραγουδιστής Henry Mendez τραγούδησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υποστηρίζοντας και αυτός με τον τρόπο του την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

2

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, η δημοσιογράφος Maria Leon και ο κωμικός ηθοποιός Angel Rielo μαζί με την Christina Muñoz, Πρόεδρος του SOS Foundation.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του SOS Foundation, ο οργανισμός απένειμε, σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεία σε όλους εκείνους που έχουν υποστηρίξει το έργο του όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία Folli Follie.

Η συλλεκτική limited edition συλλογή SOS Folli Follie 2014 διαθέτει ένα έντονα fashion χαρακτήρα. Διπλά βραχιόλια σε κόκκινο, πορτοκαλί, μπεζ και μαύρο χρώμα, διακοσμημένα με μοτίφ σε σχήμα σταυρού και με το διακριτικό λογότυπο του οργανισμού σε stainless steel, και σε ροζ επιχρύσωση. Στη συλλογή περιλαμβάνονται και κομψά σκουλαρίκια σε σχήμα σταυρού που ολοκληρώνουν την fashion πρόταση της Folli Follie. Η συλλογή κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση και είναι ήδη διαθέσιμη αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα και σημεία πώλησης Folli Follie στην Ισπανία. Μέρος από τις πωλήσεις τους θα προσφερθεί για την στήριξη των σκοπών του διεθνούς οργανισμού “SOS Foundation”.

SoS-Synthesis-2-final

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.