ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Calzedonia F/W 14-15: Stylish & sexy Legwear!


3 Νοεμβρίου 2014

SHOT_14_0031.jpg

Η νέα συλλογή της Calzedonia ντύνει τα βήματά μας με τις πιο στιλάτες, σέξι αλλά και άνετες προτάσεις σε κάλτσες, καλσόν και leggings.

10 τάσεις στα πόδια σου:

Party Girls Tα glam στοιχεία πρωταγωνιστούν στα leggings και τα καλσόν όπως χρυσά κεντήματα, παγιέτες, πούλιες, ασημί λάμψεις αλλά και βελούδο.

SHOT_09_018

PunkChic Καρό σχέδια, καλσόν με εφέ ψηλής κάλτσας και γκράφιτι prints, ψηλές μαύρες κάλτσες, λούρεξ leggings αλλά και με δερμάτινα στοιχεία και διαφάνειες από τούλι.

SHOT_10_073

Leather Mania Sexy και μοντέρνο look, για τις leather fan. Tα δερμάτινα leggings έχουν τέλεια εφαρμογή, rock στυλ και αποτελούν σταθερή αξία στη χειμερινή γκαρνταρόμπα.

SHOT_02_010

Animal Love Τα animal prints υπογραμμίζουν την άγρια πλευρά της fashionista που φέτος θα λατρέψει το ζέβρα εφέ κι όχι μόνο.

SHOT_20_050

Romantic Η διάθεση για ρομαντικά βήματα βρίσκει έμπνευση στα μπαρόκ σχέδια, τα floral prints αλλά και τη δαντέλα.

SHOT_14_003

All time classic Eίναι εκφραστές του κλασσικού στυλ αλλά και basic items για τη legwear γκαρνταρόμπα μας. Πχ, το οπάκ 50 denier microfibra καλσόν ή το νέο ριγέ, τα διχτυωτά αλλά και τα κασμιρένια καλσόν. Τέλος, ένα απλό μαύρο κολάν ή από βελούδο.

SHOT_03_055

French Allure Tα πουά καλσόν έχουν γράψει ιστορία στα πόδια μας και συνεχίζουν ακάθεκτα. Άλλες φορές πιο μεγάλα κι άλλες ως micro dots, είναι εδώ.

SHOT_19_104

Ανακαλύψτε τη συλλογή Calzedonia στο site Calzedonia .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.