ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H TOUS λανσάρει παγκοσμίως την νέα της καμπάνια Tender Stories!


2 Δεκεμβρίου 2014

TOUS_TENDER_RGB3-Copy.jpg

Ένα ολοκαίνουριο concept αγκαλιάζει την νέα διαφημιστική καμπάνια της TOUS παγκοσμίως με σκοπό την ανάδειξη της τρυφερότητας που κρύβουμε όλοι μέσα μας! Μέσα από την 1η Tender Story, γεννιέται ένας κλασσικός κινηματογραφικός έρωτας, αυτός της φοιτήτριας και του καθηγητή. Ένας έρωτας ίσως συχνός μέσα στα μυθιστορήματα και στην μεγάλη οθόνη, όχι όμως τόσο συχνός στις διαφημιστικές καμπάνιες...διεθνών brands.

Στόχος της TOUS είναι να δείξει την τρυφερότητα των ανθρώπινων στιγμών με έναν πιο διασκεδαστικό και χαριτωμένο τρόπο όπως αποκαλύπτεται μέσα στο fashion clip και τις διαφημίσεις των Tender Stories. Όλοι πρέπει να δείχνουμε την ανθρώπινη πλευρά μας και να είμαστε περήφανοι γι’αυτό, δίχως όρια και δισταγμούς. Η νέα καμπάνια μέσα από την εξιστόρηση αυτής της αγάπης παρουσιάζει την νέα συλλογή κοσμημάτων και δερμάτινων ειδών που βρίσκεται ήδη στα καταστήματα ΤΟUS. Μία συλλογή από κοσμήματα σε χρυσό 18κ, ασήμι 925, πολύτιμους λίθους και διαμάντια. Μια συλλογή που σίγουρα θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τις τρυφερές στιγμές των εορτών που έρχονται.

TOUS_TENDER_RGB4

Το soundtrack του fashion clip-Τender Story Nº1 ονομάζεται «Where Did the Love Go». Δημιουργημένο από το Group The Seihos σε συνεργασία με την Vera Gottschall μιλά για μία αγάπη που τελείωσε αλλά άφησε ένα γλυκό συναίσθημα...

Η TOUS μέσα από την έναρξη της 1ης Tender Story επιφυλάσσεται να δημιουργήσει και να προβάλλει κι άλλες τέτοιες ιστορίες μέσα στο 2015 που θα εκπλήξουν όλους τους #TOUSlovers ανά τον κόσμο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.