ΣΤΙΛ FASHION NEWS

3 Fashionable looks από την Sarah Jessica Parker


10 Δεκεμβρίου 2014

43.jpg

Η συλλογή της διάσημης σχεδιάστρια μόδας, Sarah Jessica Parker έφτασε και στο Dubai. Η ίδια δεν μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση των παπουτσιών της. Εκτός λοιπόν από τις διακοπές της, η διάσημη fashionistas μας εξέπληξε για μία ακόμη φορά με τις εμφανίσεις της.  Συγκεκριμένα ξεχωρίσαμε 3 looks που ήταν άκρως στιλάτα και εντυπωσιακά!

1

Αρχικά στην φωτογράφιση που πραγματοποίησε στο περιοδικό Harper's Bazaar, με αφορμή την συλλογή της που έφτασε στο Dubai. Το λευκό, κεντητό φόρεμα που επέλεξε συνδυάστηκε άψογα με τα ασημένια κοσμήματα, τα οποία πρόσθεσαν μία glam-ethnic πινελιά. Φυσικά τα λευκά "Carrie" παπούτσια της ήταν η τελευταία και πιο stylish επιλογή της εμφάνισης.

2

Σειρά είχε το leopar printed φόρεμά της, στην παρουσίαση της συλλογής της. Σεβόμενη το preppy look που απαιτείται στην χώρα, η SJP επέλεξε να ντυθεί σε ανάλογο ύφος. Για μία ακόμη φορά οι φούξια "Lady's" γόβες έδωσαν μοντέρνα διάθεση στο look της.

3

Σειρά είχε το κίτρινο, maxi φόρεμα που επέλεξε η SJP, την ημέρα που υπέγραψε τα παπούτσια των θαυμαστριών της.

4

Το look ολοκληρώθηκε με τις μπότες "Pats" από την συλλογή της, σε μεταλλική απόχρωση.

5

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.