ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το λαμπρό άνοιγμα του πρώτου καταστήματος 5226 της Σίλιας Κριθαριώτη!


10 Δεκεμβρίου 2014

PAN_0331.jpg

Μια λαμπερή γιορτή, ένα δυναμικό ξεκίνημα, ένα νέο σύμπαν δημιουργικότητας.

Το πρώτο κατάστημα 5226 στο Golden Hall έκανε εγκαίνια τη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου! H prêt a porter συλλογή που υπογράφει η Σίλια Κριθαριώτη καθώς και η παιδική σειρά 5226 Princess αλλά και μοναδικά αξεσουάρ, όπως τα statement clutches, κοσμήματα και γυαλιά ηλίου βρήκαν τον fashionable χώρο τους. 

Η βραδιά των εγκαινίων τα είχε όλα! Κατ’ αρχήν, μια φανταστική βιτρίνα- πρόσκληση σε παραμύθι, την οποία επιμελήθηκε ο εξαιρετικός interior designer Douglas Little. Ο διάσημος διακοσμητής ταξίδεψε στην Ελλάδα ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό.  Η ιδέα ήταν παραμυθένια: ένα χιονισμένο δάσος με υπερμεγέθη ζώα, όλα φτιαγμένα στο χέρι.

Η αποκάλυψη της βιτρίνας έγινε από ξυλοπόδαρους, οι οποίοι, τραβώντας την κουρτίνα, έδωσαν σήμα στην Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, μαζί με μια ομάδα 12 μοντέλων ντυμένες με την τρέχουσα συλλογή 5226, μετέτρεψαν το κατάστημα 5226 σε catwalk για τα μάτια των λαμπερών καλεσμένων. Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης ενώ το make up o Αχιλλέας Χαρίτος και η ομάδα των makeup artists της MAC Cosmetics.

Αγαπημένοι φίλοι της σχεδιάστριας, δημοσιογράφοι και fashion bloggers  έδωσαν το λαμπερό παρών. Επίτιμη καλεσμένη ήταν η fashion blogger Kristina Bazan. Το επιδραστικό it girl της μόδας ταξίδεψε από τη Γενεύη κι έκλεψε τις εντυπώσεις με τη φίνα παρουσία της.

«Τo κατάστημα 5226 αποτελεί μια νέα πρόταση για τις γυναίκες που επιθυμούν έναν αέρα υψηλής ραπτικής στις καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις τους. Τα 5226 είναι ρούχα που ράβονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Καθώς η Ελλάδα αποτελεί τη βάση για κάθε επιχειρηματικό σχέδιο, εύχομαι το concept αυτό να ταξιδέψει και σε άλλες χώρες», σημειώνει η σχεδιάστρια Σίλια Κριαθριώτη.

Το πάρτι συνεχίστηκε: το συγκρότημα 48 Ωρες κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη λαμπερή γιορτή με τον πιο μελωδικό τρόπο ενώ τα cocktails με βάση το φουντουκένιο λικέρ Frangelico κορύφωσαν το εορταστικό κλίμα.

[gallery-407211]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.