ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Folli Follie ενώνει τις δυνάμεις της με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Ι LIVE FOR ME


10 Δεκεμβρίου 2014

Tonia-Sotiropoulou_FF_for_ILFM_final-peg1.jpg
Και παρουσιάζει ένα συλλεκτικό βραχιόλι.

Η Folli Follie παρουσιάζει το συλλεκτικό βραχιόλι που σχεδίασε για δεύτερη συνεχή χρονιά με στόχο να γίνει σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου. Η σχεδιαστική ομάδα της Folli Follie εμπνεύστηκε για ακόμη μια φορά από το λογότυπο του I LIVE FOR ME και δημιούργησε ένα μοναδικό βραχιόλι όπου πρωταγωνιστεί το σύμβολο κάθε μεταμόρφωσης: η πεταλούδα.

Η Folli Follie και το I LIVE FOR ME και φέτος βρήκαν στο πρόσωπο της Τόνιας Σωτηροπούλου την ιδανική πρέσβειρα για αυτή την πρωτοβουλία. Η Τόνια αγκάλιασε για ακόμη μια χρονιά με ενθουσιασμό την ενέργεια και με χάρη πόζαρε φορώντας το κομψό και διαχρονικό βραχιόλι της Folli Follie, καλώντας όλους μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Παράλληλα, την ενέργεια υποστήριξαν και 9 Ελληνίδες fashion bloggers, οι οποίες φωτογραφήθηκαν για τους σκοπούς του σωματείου. Οι αδελφές Ναταλία και Νεφέλη Γεωργαλά (Twinfashion), η Κορίνα Βρούσια (Type My Style), η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano), η Φιλιώ Μέτση (AllYouNeedIsStyle), η Δέσποινα Ισοπούλου (YouStrikemyfancy), η Μυρτώ Κάζη (YesIDo), η Ζέτα Τσακούμη (PinkGirlNotes) και η Κλειώ Στασινού (The Muse and the Ladybug) στάθηκαν με χαμόγελο και θετική ενέργεια στο πλευρό της Folli Follie και του I LIVE FOR ME για τον αγώνα των ανθρώπων με καρκίνο.

Το συλλεκτικό βραχιόλι I LIVE FOR ME της Folli Follie συνδυάζει το καφέ χρώμα με το χαρακτηριστικό ροζ χρυσό της Folli Follie και φέρει χάραξη το λογότυπο του σωματείου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για να ενισχύσουν τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME για την υποστήριξη ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα.

1

Αναζητήστε το συλλεκτικό βραχιόλι που θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Δεκεμβρίου σε όλα τα σημεία πώλησης Folli Follie αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα (www.follifollie.gr), και ανακαλύψτε το ιδανικό δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα. Ένα βραχιόλι που θα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και πάντα θα συμβολίζει την ανεξάντλητη δύναμη του ανθρώπου και την αέναη δυνατότητά του να μεταμορφώνεται και να μεταμορφώνει τις συνθήκες γύρω του, ακόμα και τις πιο δύσκολες.

Τιμή: 60€

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.