ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Tezenis moods!


2 Φεβρουαρίου 2015

1WA60A.jpg

Soft Grunge, Μοντέρνες Υφές, New Denim: Αυτές είναι οι 3 βασικές τάσεις που κυριαρχούν στις συλλογές Tezenis μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου! Πιο αναλυτικά:

Grunge: H Tezenis ερμηνεύει τη συγκεκριμένη τάση μέσα από την αντίθεση και το mix&match των πολύ θηλυκών στοιχείων (τριαντάφυλλα, δαντέλες, λουλούδια) και των rock details όπως είναι το δέρμα. H χρωματική παλέτα χαρακτηρίζεται από δραματικούς τόνους: Mαύρο και κόκκινο συνδυάζονται για ένα ρομαντικό, μοναδικό τριανταφυλλένιο μοτίβο. Οι μπλούζες έχουν σκισίματα, ασύμμετρα μανίκια, ανοίγματα στην πλάτη.

1

ΥφέςΗ έμπνευση έρχεται από τη φύση και τα διαφορετικά γεωμετρικά σχέδια, τα 3D looks, τα παζλ, τις μεγάλες και λεπτές λωρίδες που χαρακτηρίζουν τις υφές και τα νέα high-tech υφάσματα. Φυσικό βαμβάκι, διαφανής βισκόζη, μοντέρνα ελαστικά υφάσματα με layers και ζωηρά χρώματα. Οι γραμμές είναι λιτές με αστικό ύφος, μοντέρνες με boyish και sportive επιρροές που αποπνέουν μία θηλυκότητα πιο casual και χαλαρή.

1

Denim: Tο cult item όλων των εποχών αναδιασκευάζεται με διάφορα prints όπως λαχούρια και πουά ενώ κυριαρχεί το stone washed εφέ γι αυτό και τα τζιν θυμίζουν vintage και used κομμάτια. Η χρωματική γκάμα παίζει με διάφορες τζιν αποχρώσεις, από τις πιο σκούρες έως τις πιο ανοιχτές.

1ML862

[gallery-420893]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.