ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Spring Invasion: Η SS 15 prêt a porter συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη 5226


19 Μαρτίου 2015

5226SSl1.jpg

Η νέα συλλογή prêt a porter της Σίλιας Κριθαριώτη για την Ανοιξη και το Καλοκαίρι του 2015 αποθεώνει τη γυναικεία φιγούρα. Δαντέλες, δαντέλες, δαντέλες για το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μας καθώς και μοτίφ- εμβλήματα από την Υψηλή Ραπτική, που υπηρετεί περισσότερες από δυο δεκαετίες η σχεδιάστρια, βρίσκουν εφαρμογή στην affordable prêt a porter συλλογή της.

Η φετινή παλέτα συγκεντρώνει το δυνατό λευκό, το διαχρονικό μαύρο και το μεταξύ τους παιχνίδι, το φλογερό κόκκινο και τα παστέλ που εκπλήσσουν ευχάριστα. Λάμψεις και διαφάνειες σε θηλυκά φορέματα και φούστες, cropped tops και jumpsuits, πανταλόνες και μαντώ ολοκληρώνουν τη συλλογή.

Η SS 15 prêt a porter συλλογή έχει ήδη καταφθάσει στο 5226 Store στο Golden Hall. Η ανθισμένη βιτρίνα σε καλωσορίζει στον χώρο που είναι αφιερωμένος στις γυναίκες και τα κορίτσια. Εκεί θα βρείτε, εκτός από τη συλλογή 5226, τη συλλογή γυαλιών ηλίου, κοσμημάτων και clutches της Σίλιας Κριθαριώτη καθώς και τις σειρές 5226 Princess για τις μικρές πριγκίπισσες και τη βαπτιστική σειρά Celia Kritharioti Christening Collection.

More info: Κεντρική διάθεση: 2103221318, www.celiakritharioti.gr [gallery-434608]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.