ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Κρατήστε τις καλύτερες ανοιξιάτικες στιγμές για πάντα με τη νέα συλλογή της PANDORA “Spring 2015”


2 Απριλίου 2015

MAGICNATURE_03.jpg

Ο αέρας ξεχειλίζει από το γλυκό άρωμα των λουλουδιών που ανθίζουν και ο ουρανός φωτίζεται από λαμπερές πεταλούδες που φτερουγίζουν! Η PANDORA καλωσορίζει την άνοιξη και γιορτάζει την έναρξη των νέων αυτών μαγευτικών στιγμών με τη νέα της συλλογή που εμπνέεται από την ομορφιά της φύσης.

Η PANDORA Spring Collection 2015, χωρίζεται σε  τέσσερις νέες θεματικές ενότητες κοσμημάτων που θα ενθουσιάσουν: Precious Primrose, New Beginning, Magic of Nature & Timeless Elegance. Λευκές αποχρώσεις, εκθαμβωτικές πεταλούδες, ρομαντικές μαργαρίτες &άνθη άγριας ομορφιάς από μασίφ ασήμι 925°, χρυσό 14Κ και κυβική ζιρκόνια, πρωταγωνιστούν στα σχέδιά της.

Η ενότητα Precious Primrose εμπνέεται από την ανανέωση, την αγάπη και την αφοσίωση την οποία αντανακλάτο ηράνθεμο. Χειροποίητα σύμβολα σε ροζ και λευκές αποχρώσεις,διακοσμημένα με τα πέταλά του σε σχήμα καρδιάς, μεταφέρουν το μήνυμα «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα» και είναι το ιδανικό δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο.

PRIMROSE_01

Τα κοσμήματα της ενότητας New Beginning αιχμαλωτίζουν τη υπόσχεση για αναγέννηση. Κομψά δαχτυλίδια, σύμβολα, σκουλαρίκια και κολιέ διακοσμημέναμε λαμπερά φτερά πεταλούδας από μασίφ ασήμι και πέτρες κυβικής ζιρκόνιας, συμβολίζουν την ελευθερία, τη φαντασία καιτα νέα ξεκινήματα.

NEWBEGINNING_01

Η ενότητα Magic of Nature αιχμαλωτίζει τη μαγεία της φύσης, τη νέα ζωή που ανθίζει σιγά μετά από τον χειμώνα. Η PANDORA αποτίει φόρο τιμής σε αυτό το μαγικό γεγονός με μια σειρά συμβόλων και δαχτυλιδιών με χαριτωμένες μαργαρίτες από κυβική ζιρκόνια και λαμπερό σμάλτο, που συνδέονται με την αγνότητα, την αθωότητα και τη χαρά.

MAGICNATURE_03

Η Timeless Elegance ενότητα θα προσθέσει πινελιές διαχρονικής κομψότητας σε κάθε στυλ.Τα δαχτυλίδια της άνοιξης διακοσμούνται με γεωμετρικά σχήματα, vintage σχέδια, χειροποίητες λεπτομέρειες και εκθαμβωτικές πέτρες, χαρίζοντας μοναδική λάμψη!

 [gallery-437717]

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στις Ελλάδα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το http://www.pandora.net/el-gr/stores .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.