Τezenis moodboard: Επανέρχεται φανερά καλοκαιρινό κι ανανεωμένο!

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015
Presentation1FUI.jpg

Με εμφανή καλοκαιρινή διάθεση το πιο στιλάτο Moodboard της Tezenis έρχεται ανανεωμένο κι επηρεασμένο από τα California Summer Vibes και το Coachella Festival συμπληρώνοντας το πιο χαρούμενο και χρωματιστό puzzle της νέας σεζόν.

Με ρούχα που λειτουργούν ως βιταμίνες -θα έλεγα- για να μας φτιάξει η διάθεση, η νέα συλλογή Tezenis ήρθε για να κάνει αίσθηση. Πιο συγκεκριμένα, θα λατρέψετε τα prints που εμπνέονται από λουλούδια, φρούτα κι animal στοιχεία καθώς και τις glam λεπτομέρειες και hippie chic αναφορές  από τη δεκαετία του ‘70.

California Summer 

1111
H έμπνευση για την καλοκαιρινή συλλογή της Tezenis έρχεται από την Καλιφόρνια: Τροπικά λουλούδια, εξωτικά φρούτα και πολύχρωμα animal prints! Kυριαρχούν τα ολογραφικά prints, οι παγιέτες και το lurex που προσθέτει μία sparkling δόση στα ρούχα.

2

Coachella 

FESTIVAL_Cover-944x460_v4
Το festival mood εμπνέει αναμφισβήτητα τα outfits του καλοκαιριού. Το 70's στιλ αποτελεί την κύρια πηγή έμπνευσης. Ηippie outfits, κοντά σορτς με κεντήματα ή μακραμέ λεπτομέριες, floral prints, φορέματα και tops σε λευκό ή κεντημένα με δαντέλα.

tez