ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το 3ο "WOMEN IN ACTION" υποδέχτηκε το καλοκαίρι


8 Ιουνίου 2015

PAN_06891.jpg

#WIAgr #WomeninAction #Summerfun

Το 3ο Women in Action υποδέχτηκε το καλοκαίρι σε ένα μοναδικό σκηνικό στο Balux Prive στα Αστέρια Γλυφάδας δίπλα στη θάλασσα. Χιλιάδες κόσμου, για ακόμη μια χρονιά, έδωσαν το παρόν σε αυτή τη γιορτή της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Ψώνια, παιχνίδια, φαγητό, μουσική, πολλές παράλληλες δράσεις και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση ήταν και πάλι τα βασικά χαρακτηριστικά της δράσης που έχει γίνει θεσμός πλέον, του Women in Action,  που στηρίζει τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα!

Το γυναικείο site Jenny.gr με την υπογραφή και τη φιλοσοφία της Τζένης Μπαλατσινού και το 4moms.gr, το διαδικτυακό ραντεβού των full-time μαμάδων: Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους.

Και στο 3ο Women in Action 67 γυναίκες επιχειρηματίες, 67 δημιουργοί από διαφορετικούς κλάδους έδωσαν το παρόν αναπτύσσοντας τις σχέσεις τους με το ευρύ κοινό και ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να τολμήσουν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Συνεπείς στη δράση μας για τρίτη συνεχόμενη φορά δώσαμε βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας, μετά από ψηφοφορία του κοινού, χρηματικό ποσό με την υποστήριξη του Hyaluron. Νικήτριες της βραδιάς οι Ρόζα  Ευθυμίου και η Αγάθη Καμαρίκου οι γυναίκες πίσω από την επωνυμία AgathinRose με μοναδικά αξεσουάρ.

Φέτος για πρώτη φορά κλείσαμε τη βραδιά υπό τους ήχους της μουσικής με το αγαπημένο συγκρότημα 48 Ώρες να μας κρατάνε συντροφιά μέχρι αργά και να ξεσηκώνουν συμμετέχοντες και επισκέπτες με το κέφι τους και τα τραγούδια τους!

Και φέτος τη δράση στήριξαν με μοναδικό τρόπο εταιρείες που υποστηρίζουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η Coca-Cola σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο προσέφερε στους επισκέπτες στιγμές απόλαυσης και χαράς, αλλά και νόστιμες εκπλήξεις παρέα με τη food blogger Mamatsita. #LetsEatTogether

PAN_0344

Ο Μακεδονικός Χαλβάς, μας γλύκανε με το το Γλυκό που κάνει Καλό.

#toglykopoukaneikalo

PAN_0277

Οι ειδικοί του Schwarzkopf προσέφεραν δωρεάν χτενίσματα, έδωσαν συμβουλές για την απόχρωση του καλοκαιριού που μας ταιριάζει, μέσα από τις αποχρώσεις των περιποιητικών βαφών με κερατίνη Keratin Color. #KeratinColor και μοίρασαν δώρα σε πολλές τυχερές.

PAN_0306

Αλλά και οι ειδικοί της APIVITA μας μύησαν στα μυστικά της φυσικής ομορφιάς, στα μυστικά των βραβευμένων φυσικών προϊόντων APIVITA, και θα μας έδειξαν πώς να κάνουμε τον ήλιο σύμμαχό μας, για να απολαύσουμε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι! #FaceTheSun

PAN_0271

Τα Vivify, κέντρα επιστημονικής αισθητικής και ιατρικής κοσμετολογίας, προσέφεραν σε όλους τους επισκέπτες μια θεραπεία  ομορφιάς για να την απολαύσουν σε ένα από τα καταστήματα των Vivify σε Γλυφάδα, Κηφισιά, Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη.  Γιατί η ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης αλλά επιλογής!

PAN_0321

Η Schweppes, μας δρόσισε με τη νέα γεύση Mojito - ένα υπέροχο μη αλκοολούχο αναψυκτικό.

PAN_0330

Τα παιδιά έπαιξαν στο ειδικά διαμορφωμένο deck με τα αγαπημένα παιχνίδια Playmobil ενώ απασχολήθηκαν και από τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Petit Paris.

Capture   [gallery-455584]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.