ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Carolina Herrera ξεσπά ενάντια στο nacked trend


10 Ιουνίου 2015

carolina-a-1.jpg

H Beyonce, η Gigi Hadid, η Rihanna και πολλές ακόμα star στις red carpet εμφανίσεις τους έχουν επιλέξει άκρως προκλητικά φορέματα από μεγάλους οίκους μόδας, καλύπτοντας τις περισσότερες φορές μόνο τα επίμαχα σημεία.

PicMonkey Collage

Η Carolina Herrera ορθώνει το ανάστημα και τη φωνή της ενάντια  στη νέα τάση και μιλάει ευθέως σε γνωστή εφημερίδα απευθυνόμενη τόσο στους σχεδιαστές μόδας όσο και στις celebrities που προκαλούν με τις τολμηρές τους δημιουργίες λέγοντας: "Κάποιοι σχεδιαστές, πιστεύουν ότι σχεδιάζοντας τόσο προκλητικά ρούχα θα προσελκύσουν την προσοχή των νέων. Είναι λάθος! Ντύνονται και δείχνουν σχεδόν γυμνές, προσπαθώντας μόνο να κερδίσουν τα βλέμματα επάνω τους. Στη ζωή όμως καλό είναι να υπάρχει και λίγο μυστήριο. Υποτίθεται ότι είναι fashion icons όμως στην ουσία δε φορούν τίποτα επάνω τους".

carolina

Πολλοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι η επικριτικότητα της 76χρονης σχεδιάστριας οφείλεται στην ηλικία της, όμως με μία αναλυτικότερη και βαθύτερη σκέψη η άποψη της δεν είναι λανθασμένη. Η έννοια του sexy δε σχετίζεται απαραίτητα με το γυμνό, αλλά με οποιοδήποτε ερέθισμα το υπονοεί. Σε ένα ρούχο μπορεί να είναι μία ανοιχτή πλάτη, ή ένα σκίσιμο σε ένα φόρεμα και γενικότερα οτιδήποτε τονίζει ένα μόνο σημείο του γυναικείου σώματος, έτσι ώστε να υπάρχει η επιθυμία σε έναν άντρα να ανακαλύψει και τα υπόλοιπα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.