ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Replay, Υπερήφανος Χορηγός της FC BARCELONA


12 Ιουνίου 2015

Screen-Shot-2015-06-08-at-10.43.35-_Α.-..jpg

Η REPLAY, ως Επίσημος Χορηγός Ένδυσης και Υπόδησης της FC BARCELONA υπογράφει και την «Smart Casual»  εμφάνιση των παικτών και του προπονητικού team, που δημιούργησε αίσθηση στις  αποστολές  τους για το Champions League και, βεβαίως, στον τελικό του Βερολίνου.

Η είσοδος της Replay στον κόσμο του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο το 2013, όταν εγκαινιάστηκε η συνεργασία της με την FC Barcelona, ως Επίσημος Χορηγός Ένδυσης και Υπόδησης της ομάδας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της Fashion Box, Matteo Sinigaglia, «Η Barça δεν είναι για εμάς ένας απλός συνεργάτης, είναι αληθινή πηγή έμπνευσης. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία denim εισέρχεται στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι οι δημιουργίες που η Replay σχεδιάζει για την ομάδα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλο τον κόσμο».

FOTO OFICIAL TEMPORADA

Η «Smart Casual» σειρά της FC Barcelona περιλαμβάνει το νέο παντελόνι HYPERFLEX, με το οποίο η Replay φέρνει την επανάσταση στο stretch denim. Το Replay HYPERFLEX διαθέτει 100% ελαστικότητα, μοναδική εφαρμογή και ικανότητα να «αγκαλιάζει» το σώμα ακολουθώντας του σταθερά σε κάθε κίνηση. Με το Replay HYPERFLEX τα αστέρια της Barcelona απολαμβάνουν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων!

Αφιερωμένη, επίσης, στη συνεργασία της με τη διεθνούς φήμης ποδοσφαιρική ομάδα είναι η συλλεκτική συλλογή που δημιούργησε η Replay και περιλαμβάνει το αυθεντικό παντελόνι και δύο πουκάμισα, σε denim και λευκό, με το σήμα της FC Barcelona.

Screen-Shot-2015-06-08-at-10.43.35-_Α.+-.

Τη συλλογή REPLAY HYPERFLEX και τη συλλεκτική συλλογή FC Barcelona θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα REPLAY.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.