ΣΤΙΛ FASHION NEWS

One & Only bags: Είναι χειροποίητες και μοναδικές!


12 Ιουνίου 2015

IMG_7168-Copy.jpg

Το λέει και το όνομά τους.

Τις είχα δει να "κυκλοφορούν" αρκετά κι αναρωτήθηκα ποιες είναι αυτές οι τσάντες και ποια είναι η δημιουργός τους. Όλες οι απορίες μου λύθηκαν όταν συνάντησα από κοντά την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Oι τσάντες της One & Only είναι χειροποίητες κι όταν λέμε χειροποίητες, εννοώ 100%. Φτιαγμένες από λωρίδες υφασμάτων κυρίως cotton- jersey και πλεγμένες με βελονάκι. Εκατοντάδες μέτρα υφάσματος κόβονται σε λωρίδες κι ύστερα πλέκονται περίτεχνα. Κάθε τσάντα χρειάζεται χρειάζεται περίπου 2-3 ώρες για να κατασεκυαστεί -ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα και την πλέξη της-. Η Ειρήνη -τονίζοντας μου πως καμία τσάντα της δεν είναι εντελώς ίδια- μου εξηγεί πως τα περισσότερα κομμάτια κάθε υλικού που χρησιμοποιεί δεν ξεπερνούν τα τέσσερα. Από μίνιμαλ clutches μέχρι μεγαλύτερες τσάντες, όλες κρύβουν το ίδιο"μυστικό": ένα βελονάκι και φυσικά τα χέρια της Ειρήνης και των βοηθών της.

IMG_7173

Η αδιαπραγμάτευτη επιμονή της Ειρήνης κι η προσοχή στη λεπτομέρεια έκαναν πολύ γρήγορα ιδιαίτερα αγαπητές τις One & Only τσάντες της. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όλα ξεκίνησαν από μία τσάντα γνωστού οίκου που η ίδια λάτρεψε αλλά δεν μπορούσε να αποκτήσει και έτσι πολύ σύντομα έφτιαξε αυτό που ακριβώς της άρεσε κι ήθελε να κρατάει. Στην παρούσα φάση,  οι δημιουργίες της κατέληξαν να "ταξιδεύουν" σε Ελβετία, Ιορδανία, Λονδίνο και Ντουμπάι με τεράστια επιτυχία και ζήτηση. Νέα σχέδια και χρωματικοί συνδυασμοί προέκυψαν όπως επίσης και αλυσίδες -στις οποίες δίνεται μεγάλη σημασία-, κοσμήματα, μοτίφ και δερμάτινα χερούλια με τα οποία στολίζονται οι χειροποίητες δημιουργίες.

IMG_7232

IMG_7274

IMG_7266 IMG_7269

Hot επιλογή: Οι χρωματιστές bubble bags!

IMG_7168

IMG_7287

Βρείτε της εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.