ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι στιλιστικές επιλογές των κυριών από το χθεσινό debate


10 Σεπτεμβρίου 2015

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη τηλεοπτικά στο πολυαναμενόμενο debate των πολιτικών αρχηγών με αφορμή τις επικείμενες εκλογές. Οι απαιτήσεις του κοινού, δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο καλύφθηκαν από το αποτέλεσμα, αλλά κρίνοντας από τα πρωινά πηγαδάκια που φυσικά είχαν αυτό ως βασικό θέμα συζήτησης, κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος ή ως ένα βαθμό καλυμμένος.

Εμείς από τη μεριά μας δε χρειάζεται να κάνουμε την πολιτική ανάλυση, αλλά μπορούμε κάλλιστα να ασχοληθούμε λίγο με τις στιλιστικές προτιμήσεις των κυριών που έλαβαν μέρος σε αυτή την τηλεμαχία και δεν ήταν λίγες αυτή τη φορά. Μπορεί πάλι ο ανδρικός πληθυσμός να επικράτησε του γυναικείου, ωστόσο τόσο οι τέσσερις γυναίκες δημοσιογράφοι όσο και η μία πολιτική αρχηγός έδωσαν τροφή για στιλιστικές παρατηρήσεις.

Αυτό που μπορεί κανείς να αντιληφθεί με την πρώτη ματιά είναι η σύγχυση. Και φυσικά αυτό το συναίσθημα μεταφέρεται και στην συμπεριφορά μέρος της οποίας είναι και ο τρόπος ντυσίματος. Οι κύριοι που βρέθηκαν στο πλατό, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, δεν υπέπεσαν σε στιλιστικά ατοπήματα αφού οι περισσότεροι ακολούθησαν την πιο ασφαλή οδό. Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για τις κυρίες της βραδιάς, οι οποίες μάλλον υπερέβαλαν στα σημεία.

[gallery-478492]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.