ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το λαμπερό πάρτυ του Marc Jacobs στο θρυλικό Τunnel της Νέας Υόρκης


16 Σεπτεμβρίου 2015

882905_01.jpg

Το πάρτυ πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό Tunnel της Νέας Υόρκης από τον γνωστό σχεδιαστή και οι καλεσμένοι θα έπρεπε να ακολουθήσουν κάποιους αυστηρούς κανόνες.

Στη πρόσκληση που στάλθηκε πριν από 20 μέρες περίπου ανέφερε ότι οι καλεσμένοι θα έπρεπε να φοράνε γούνες πάνω από εσώρουχα, πολύ lip gloss, τα μαλλιά των κοριτσιών πιασμένα στο πλάι όπως τα έκανε η Jerry Ηall, πούλιες και λαμέ, rock κολάν, mirror γυαλιά ηλίου, βαθιά ντεκολτέ και πολύ ψηλές γόβες.

Το event διοργανώθηκε για την έκδοση του "Gloss" του φωτογράφου Chris Von Wagenheim και πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο Jacobs έκανε χιούμορ και ήταν κάτι που άρεσε στους καλεσμένους. Drag Queens, celebrities, χίπστερς και μοντέλα άρπαξαν την ευκαιρία για Glam και πήραν τους κανόνες σοβαρά. Η βραδιά ήταν μια αναβίωση της δεκαετίας του '70 και του Studio 54 που το fashionista.com περιέγραψε άψογα με μia φράση: "It was a fucking great party!"

[gallery-481349]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.