ΣΤΙΛ FASHION NEWS

S/S16: Η γυναικεία συλλογή Brooks Brothers με την υπογραφή του Zac Posen


8 Οκτωβρίου 2015

32.jpg

Η γυναικεία συλλογή Brooks Brothers για την Άνοιξη του 2016 αποπνέει μια χαλαρή, σοφιστικέ διάθεση που διαπνέεται από νεανική και αβίαστη κομψότητα.

Τα φωτεινά χρώματα, τα ρετρό prints και η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια δίνουν σε αυτή την ανοιξιάτικη συλλογή την ανεξίτηλη πινελιά Zac Posen που περιλαμβάνει όλα τα ρούχα που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη για να είναι κομψή όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

Μια ολοκληρωμένη συλλογή αξεσουάρ συμπληρώνει την prêt-à-porter. Μοναδικές τσάντες που καλύπτουν κάθε στιλ, από clutches έως σακίδια, μαντήλια σε ατέλειωτη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων και παπούτσια για κάθε περίσταση – από πλατφόρμες μέχρι ψηλοτάκουνα σε Mary Jane-style.

Υπερήφανη για τη συλλογή Άνοιξη 2016 και τη συνεργασία της με τον Zac Posen η Brooks Brothers, ενστερνίζεται τη συμβουλή του σοφού ταξιδιώτη ότι «ο προορισμός του ταξιδιού δεν είναι ποτέ ένας τόπος, αλλά ένας νέος τρόπος θεώρησης των πραγμάτων."

3

"Για την πρώτη μου συλλογή Brooks Brothers, υιοθέτησα τις θεμελιώδεις αξίες του brand, συνδυάζοντας τη δική μου σχεδιαστική αισθητική  που εστιάζει στις ιδιαίτερα θηλυκές δομές, όπως αναλογίες και cut-out. Η άνεση και η αντοχή παίρνουν σχήμα πάνω σε ζωηρά υφάσματα και έντονα prints που απευθύνονται σε γυναίκες που επιτρέπουν  στη μόδα να τις μεταμορφώνει, χωρίς να τους επιβάλλεται.",  Zac Posen

[gallery-491886]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.