ΣΤΙΛ FASHION NEWS

#HMSTORIES in the city: Η νέα καμπάνια του αγαπημένου brand


22 Οκτωβρίου 2015

HM-A5-flyer-2.jpg

Η Η&Μ ανοίγει το μεγαλύτερό της κατάστημα στην Ελλάδα και το γιορτάζει με το μεγαλύτερο fashion party της χρονιάς & το μεγαλύτερο διαγωνισμό ιστοριών που έγινε ποτέ!

Διάσημοι celebrities, μοιράστηκαν με την H&M τη δική τους ιστορία για το αγαπημένο τους κομμάτι. Εσένα, ποια είναι η δική σου ιστορία;

Σίγουρα όλες έχουμε ένα αγαπημένο κομμάτι από την Η&Μ το οποίο μας θυμίζει όμορφες στιγμές ή είναι συνδεδεμένο με μία απίθανη ιστορία της ζωής μας. Η Η&Μ μας καλεί να τη μοιραστούμε στο hmstories.gr, μαζί με μια φωτογραφία μας. Στο hmstories.gr θα φιλοξενηθούν όλες αυτές οι ιστορίες, σε μια αποτύπωση των μοναδικών στιγμών που έχουμε συνδέσει με τα αγαπημένα μας κομμάτια από την Η&Μ – ένα κασκόλ, ένα φόρεμα, σκουλαρίκια, ή μαξιλάρι από την τέλεια συλλογή H&M Home. Όσοι θα συμμετέχουμε θα έχουμε την ευκαιρία, κατόπιν κλήρωσης, να διεκδικήσουμε fashionable Η&Μ δώρα.

  • Ένα fashion check € 1,000 για αγορές από καταστήματα Η&Μ
  • Ένα fashion item από τη συλλογή Balmain x H&M
  • 100 giftcards των €50

Τα κορίτσια του #JennygrTeam μοιράζονται μαζί σας τη δική τους fashionable ιστορία με το αγαπημένο τους H&M κομμάτι! Δεν έχετε παρά να κάνετε κι εσείς το ίδιο!

Και μην ξεχνάτε! Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 12.00, η Η&Μ μας καλωσορίζει όλους στο Grand Opening του μεγαλύτερου καταστήματός της, στην Ερμού 11, με δώρα & εκπλήξεις για τους 1.000 πρώτους.

[gallery-494398]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.