ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Fontana di Trevi: Το κόσμημα της Ρώμης αναστηλώθηκε


5 Νοεμβρίου 2015

906438_159222831.jpg

Από το καλοκαίρι του 2014 το ορόσημο της Ρώμης, περιτριγυριζόταν από σκαλωσιές, αφού ο οίκος Fendi πήρε την πρωτοβουλία να αναστηλώσει τη διάσημη Fontana di Trevi. Το πολυδάπανο project, αφού κόστισε συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλήθος κόσμου έσπευσε να δει του νέα της μορφή. Το γαλάζιο νερό του συντριβανιού και ο νέος φωτισμός, αναδεικνύουν περισσότερο από ποτέ την ομορφιά και την επιβλητικότητα των αριστουργηματικών μαρμάρινων γλυπτών.

AppleMark

Η φιλόδοξη πρωτοβουλία ‘Fendi for Fountains’ ξεκίνησε το 2013 σε συνεργασία με το Δήμο της Ρώμης, με σκοπό να αναβιώσει την αίγλη ιστορικών συντριβανιών, τιμώντας έτσι τη πολιτιστική κληρονομιά και την ιστορία της ‘αιώνιας πόλης’.

AppleMark AppleMark

Ο CEO του Fendi, Pietro Beccari, μαζί με την Silvia Venturini Fendi και τον Claudio Parisi Presicce βρέθηκαν εκεί και πέταξε ο καθένας το κέρμα του στα νερά του συντριβανιού που ‘ακούει’ τις ευχές των επισκεπτών του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.