ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Αστραφτερά Χαμόγελα στο επιτυχημένο Press Launch της YOTUEL


17 Νοεμβρίου 2015

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, η YOTUEL - η premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και περιποίησης των δοντιών που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας - διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο RAKKAN Bar Restaurant το επίσημο λανσάρισμα των προϊόντων της, σε μια πολύ εντυπωσιακή εκδήλωση με κεντρική παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά_Σπύρος Φιλιώτης_Vice President & General Manager Pharmaserve-Lilly S.A.C.I.

“Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς; Τι είναι το χαμόγελο στη ζωή σου;”

Μέσα από την προβολή ενός συναισθηματικού video με κεντρικό μήνυμα Smile Looks Good On You, η Βίκυ Καγιά και αγαπημένα λαμπερά πρόσωπα, έδωσαν τη δική τους απάντηση - φορώντας το ολόλευκο YOTUEL χαμόγελό τους – και μετέφεραν στους παρευρισκόμενους τα προσωπικά τους μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας, γινόμενοι φορείς της καμπάνιας Smile Looks Good On You και καλωσορίζοντας τα νέα προϊόντα που έρχονται να ολοκληρώσουν τη σειρά της YOTUEL.

YOTUEL Press Event (1)

«Σήμερα με τη YOTUEL, το πλέον λαμπερό μας προϊόν, κάνουμε μια επίσημη αρχή! Η σειρά λεύκανσης YOTUEL παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ, πριν από ένα χρόνο και από τότε χαράσσουμε σταδιακά τα βήματα γνωριμίας του προϊόντος με το κοινό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την εντυπωσιακή του πορεία, την ιστορία του και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Κι αυτό διότι η YOTUEL- όπως και η καμπάνια - συμβολίζει για μας το ειλικρινές και ζεστό χαμόγελο αλλά και τη στάση αισιοδοξίας με την οποία επιλέγουμε να υποδεχόμαστε το μέλλον.» Σπύρος Φιλιώτης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.