ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Shoe Guide: Στιλ για όλες τις ώρες!


14 Δεκεμβρίου 2015

GWH22_000_C0009L_2029_F-Copy.jpg

Συνδυάζοντας νέες τεχνικές με κλασσικά στοιχεία της Replay, η νέα συλλογή footwear του διάσημου brand για τη σεζόν Fall/Winter 2015-16 χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα αισθητική, τα urban στοιχεία και την υψηλή ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας.

Η συλλογή χωρίζεται σε γυναικεία και ανδρική σειρά με κομμάτια που γίνονται must have αξεσουάρ για κάθε εμφάνιση. Γόβες με casual στυλ, στιλέτο swank τακούνια, lace up μποτάκια, Chelsea boots αλλά και άνετα sneakers ‘στολίζονται’ με μεταλλικές λεπτομέρειες, γυαλιστερά υφάσματα και prints, αποκτώντας ένα άκρως θηλυκό και ταυτόχρονα casual makeover.

Το δέρμα και η all-time classic αισθητική πρωταγωνιστεί στην ανδρική σειρά. Dessert boots και oxfords ξεχωρίζουν με διακριτικές graphic λεπτομέρειες σε μπλε χρώμα, τα αγαπημένα biker boots διατηρούν τη ‘σκληρή’ masculine γραμμή τους, ενώ τα sneakers και τα running shoes ‘παντρεύουν’ τα sporty στοιχεία με τη μόδα. Ως Επίσημος Χορηγός Ένδυσης και Υπόδησης της Barcelona, η Replay δημιούργησε ένα αθλητικό παπούτσι που συνδυάζει το sneaker με το ποδοσφαιρικό παπούτσι, αφιερωμένο στη συνεργασία του brand με την Ισπανική ομάδα.

[gallery-526631]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.