ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Jaeger- LeCoultre γιορτάζει τα 85 χρόνια του ρολογιού Reverso


25 Ιανουαρίου 2016

Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, ο οίκος ωρολογοποιίας Jaeger-LeCoultre γιόρτασε την 85η επέτειο του θρυλικού ρολογιού Reverso σε μια εκδήλωση 800 καλεσμένων στη Γενεύη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το The Reverso Tribute Gyrotourbillon, ένα πραγματικό κομψοτέχνημα που επιδεικνύει τη μοναδική δεξιοτεχνία και το Métiers Rares® του οίκου. Κομψό και με σοφιστικέ αισθητική, το συγκεκριμένο κομμάτι φέρει ένα μηχανισμό με το ασυνήθιστο Gyrotourbillon®.

Jaeger-LeCoultre Reverso creation by Christian Louboutin 4

Jaeger-LeCoultre Reverso creation by Christian Louboutin 6

Καλεσμένοι και φίλοι του οίκου παρευρέθησαν σε μια βραδιά με οικοδεσπότη τον CEO του Jaeger- LeCoultre, Daniel Riedo. Ανάμεσά τους οι Catherine Deneuve, Clive Owen, Carmen Chaplin, Sarah Gadon, Elisa Sednaoui, Hubertus Hohenloe και Eva Riccobono.

Για το λανσάρισμα της Reverso Collection, ο Christian Louboutin βρέθηκε στο SIHH σαν επίτιμος καλεσμένος και μοιράστηκε αυτή την αξέχαστη βραδιά με τον οίκο.

Christian Louboutin at Manufacture Jaeger-LeCoultre©JohannSauty (1)

Christian-Louboutin-at-Manufacture-Jaeger-LeCoultre©JohannSauty-(7)

«Αγαπάμε το Reverso. Αποτελεί ένα style icon με ξεχωριστό design. Με 85 χρόνια ιστορίας υπάρχει ένα ρολόι για κάθε χέρι», είπε ο ηθοποιός Clive Owen.

Jaeger-LeCoultre Reverso by Christian Louboutin_back

Ένα μοναδικό εναέριο μπαλέτο σκηνοθετήθηκε από τον contemporary artist Daniel Wurtzel, όπου δυο κομμάτια υφάσματος σχημάτιζαν διαφορετικές μορφές, θυμίζοντας  τη διπλή φύση του ρολογιού Reverso. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν το ειδικά διαμορφωμένο nail bar με βερνίκια Christian Louboutin.

Το cocktail party ξεκίνησε με τη μουσική του DJ Cerrone, ο οποίος δημιούργησε την ιδανική ατμόσφαιρα για μια εορταστική βραδιά. Μια οθόνη πάνω από τη πίστα με το hashtag #Reverso85 ήταν το χαρακτηριστικό που αποτύπωνε το πνεύμα της βραδιάς για τους καλεσμένους και όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.