ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Paul's boutique: Οι πιο happy επιλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016!


28 Μαρτίου 2016

WELBECK-VERONICA-MASIY-ORANGE.jpg

Έντονα χρώματα με ρετρό αναφορές, νέα σχέδια και μια φιλοσοφία mix & match χαρακτηρίζει τη νέα συλλογή Paul’s Boutique για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016! Αναπάντεχοι συνδυασμοί υλικών και prints, σχεδιαστικές λεπτομέρειες με αναφορές στο sporty look όπως το λάστιχο, το δίχτυ και πολυτελείς εντάσεις με υφές από φίδι και τρισδιάστατα studs, συνθέτουν την εικόνα μιας συλλογής για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις με fashion forward επιλογές.

WELBECK VERONICA MASIY ORANGE Τα διαφορετικά υλικά μπλέκονται μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι υφών, ενώ τα έντονα χρώματα συνδυάζονται με τις ουδέτερες αποχρώσεις για ένα στυλ που ξεχωρίζει στις λεπτομέρειες. Φλούο πορτοκαλί, έντονο κίτρινο και βασιλικό μπλε συμπληρώνουν την ουδέτερη παλέτα του κρεμ, του μαύρου και του ανοιχτού γκρι προσυπογράφοντας μοναδικά και γι΄ αυτή τη σεζόν το ξεχωριστό στυλ Paul’s Boutique. Εξωτικά floral, παιχνιδιάρικα animal prints και neon φινιρίσματα προσθέτουν μια fun νότα στην γκάμα της συλλογής, ενώ οι νέες γραμμές και φόρμες της νέας σειράς δίνουν έναν έξτρα βαθμό ευκολίας στις στιλιστικές επιλογές.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο www.pauls-boutique.gr και μπείτε στον καλοκαιρινό κόσμο του Paul Slade!

Facebook: Paul's Boutique GR

[gallery-587668]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.