ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το city break του Valentino στην Αθήνα!


4 Απριλίου 2016

IMG_7629.jpg

Ο Valentino μαζί με τον Giancarlo Giammetti και την καλή τους φίλη και γνωστή jet setter Micaela Calabresi Marconi, την Παρασκευή 25 Μαρτίου, έφτασαν με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο στην Αθήνα, προκειμένου να δουν την ανοιξιάτικη πόλη, καθώς και την αναβίωση του ιστορικού Zonars και τα ωραία σημεία της πόλης μας, όπως τους τα περιέγραψε ο φίλος τους Χρύσανθος Πανάς. Για τη διαμονή τους προτίμησαν ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Την Παρασκευή δείπνησαν στο Zonars, όπου και εντυπωσιάστηκαν με τους αυθεντικούς πίνακες των Picasso, Matisse & Giacometti που κοσμούν τους τοίχους του Zonars. Ο Valentino έκανε ξεχωριστή μνεία στο φαγητό του Zonars και βρήκε εξαιρετική την ιδέα ο κατάλογος να χωρίζεται σε sushi section (το οποίο βρήκε εξαιρετικό), σε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και στα signature πιάτα του chef Νίκου Σκλήρα. Μάλιστα δήλωσε ότι το soufflé πορτοκαλιού είναι το καλύτερο γλυκό που έχει φάει και για αυτόν τον λόγο θα αναφέρεται πλέον στον κατάλογο ως «Το αγαπημένο του Valentino».

IMG_3787_edit

Η παρέα εντυπωσιασμένη από την ατμόσφαιρα του Zonars δήλωσε ότι είναι από τα ωραιότερα μέρη παγκοσμίως. Στη συνέχεια ο Giancarlo Giammetti υπέγραψε το βιβλίο του “Private”, ενώ ο Valentino υπέγραψε το “At the Emperor’s Table”.

IMG_7629

Τη δεύτερη ημέρα το dinner τους πραγματοποιήθηκε στην ιδιωτική Λέσχη Salon de Bricolage, όπου και εκεί εντυπωσιάστηκαν. Βρήκαν το φαγητό της Λέσχης εξαιρετικό, ενώ ο Valentino είπε τα καλύτερα λόγια για το λαβράκι που δοκίμασε. Μετά το δείπνο τους στο Premier Etage της Λέσχης, κατέβηκαν για drinks και αναμείχθηκαν με νέους ανθρώπους, δηλώνοντας ότι το κοινό στο Salon de Bricolage είναι ιδιαίτερα stylish και για την ακρίβεια “quality people”.

Την Κυριακή επισκέφθηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης και το μνημείο, παρά τις δυσκολίες λόγω του βροχερού καιρού. O Giancarlo Giammetti ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από το μνημείο της Ακρόπολης, για να  δηλώσει την παρουσία τους στην Αθήνα. Στη συνέχεια γευμάτισαν στο City Bistro στη στοά Σπύρου Μήλιου, το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο. O Χρύσανθος Πανάς τους εξήγησε για την καινούργια γειτονιά της Αθήνας που είναι το City Link, τους περιέγραψε τις δραστηριότητες των Αθηναϊκών θεάτρων και ειδικά του Παλλάς που παρουσιάζει την «Όπερα της πεντάρας», τους μίλησε για το πολυκατάστημα «Attica» και τους ξενάγησε στη Βουκουρεστίου και τις επώνυμες boutique. Τους εξήγησε ακόμα ότι η Panas Sophisticated Hospitality με το project της στο City Link κατάφερε να δημιουργήσει μία νέα γειτονιά και είναι το μοναδικό σημείο που συγκεντρώνει τόσο κόσμο τις Κυριακές. Ενθουσιάστηκαν με τη ζωντάνια που έχει η στοά Σπύρου Μήλιου και γενικότερα με την ευρύτερη περιοχή του City Link.

Επιπλέον, ο Valentino και ο Giancarlo Giammetti δήλωσαν ότι η Αθήνα είναι μία όμορφη και ασφαλής πόλη, ενώ το θέμα με τους πρόσφυγες δεν το βλέπει εμφανώς κάποιος στην πόλη. O Valentino και ο Giancarlo Giammetti παρέτειναν τη διαμονή τους για μία ακόμα ημέρα, ώστε να παραστούν τη Δευτέρα το βράδυ σε ιδιωτικό κάλεσμα σε σπίτι για φαγητό.

Στις περισσότερες εξόδους τους εκτός από τον Χρύσανθο Πανά και την Έλενα Σύρακα, τους συνόδευε και ο καλός τους φίλος και Δήμαρχος του Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.