ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μια μέρα στη Βερόνα


7 Απριλίου 2016

5April-DV1_1269-2.jpg

Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα είναι πάντα καλοδεχούμενη, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα μαγευτικό mini break σε μια από τις πιο γραφικές Ιταλικές πόλεις. Το καθιερωμένο ετήσιο show της Calzedonia για την παρουσίαση της swimwear collection της έδωσε την ευκαιρία στο team του Jenny - Jenny να βρεθεί για μια μέρα στην υπέροχη Βερόνα, κάνοντας ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, με άρωμα Ιταλίας.

IMG_5860

Βόλτες στα γραφικά σοκάκια της πόλης, γέλια και πολύ παγωτό μας έδωσαν την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε λίγο, ενώ το φαντασμαγορικό show για τη νέα swimwear συλλογή της εταιρίας έβαλε μια super fun πινελιά στην εκδρομή μας. Ανάμεσα σε διεθνείς εκπροσώπους των media, social influencers και celebrities, βρεθήκαμε στα εντυπωσιακά headquarters του brand, προκειμένου να απολαύσουμε από κοντά τα νέα σχέδια μαγιό της Calzedonia για το φετινό καλοκαίρι.

 

Σχέδια με έντονο sporty χαρακτήρα και βασική έμπνευση τη Βραζιλία, τη χώρα που θα υποδεχτεί τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μοντέλα με ανεβασμένη διάθεση και μια έκρηξη χρωμάτων, όλα συνέβαλαν στο γιορτινό κλίμα το οποίο μας έβαλε σε καλοκαιρινό mood κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για τους ερχόμενους μήνες. Μέχρι τότε, ανακαλύπτουμε όλα τα σχέδια της νέας συλλογής στο www.gr.calzedonia.com αναπολώντας το 24ωρο που ζήσαμε στη Ιταλική πόλη.

IMG_5852

[gallery-592930]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.