ΣΤΙΛ FASHION NEWS

BREEZE S/S 2016: Τα πιο fashionable items της σεζόν!


19 Απριλίου 2016

PicMonkey-Collage-27.jpg

Η επιλογή ρολογιού αποτελεί μια από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές του shopping! Γιατί θέλουμε να τα έχει όλα: Και να ταιριάζει εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας αλλά να διαθέτει και αυτό το …κάτι που θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε! Και η συλλογή Spring/Summer 2016 από το BREEZE τα έχει ΟΛΑ!!

breeze 1

BREEZE ‘Iconic’ series (Κωδ. 210081.7) / BREEZE ‘WildCard’ series (Κωδ. 210461.6)

Τα ολοκαίνουργια σχέδια του BREEZE συνδυάζουν ιδανικά το androgynous στιλ με γοητευτικές, super-feminine σχεδιαστικές λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα όλα τα μοντέλα να αποτελούν από μόνα τους fashion statement!

PicMonkey Collage

BREEZE ‘Color-Blocking’ series (Κωδ. 210471.5) / BREEZE ‘Sunnies’ series (Κωδ. 210491.4)

Εύκολα στο να συνδυαστούν με κάθε ανοιξιάτικο outfit σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ: χάρη στις μοναδικές «έντονες» και ανοιχτές χρωματικές τους αποχρώσεις θα αναδείξουν στο maximum κάθε σας στιλιστική επιλογή, είτε επιλέξετε απαλούς pastel συνδυασμούς είτε πιο εντυπωσιακά outfits με έντονα prints . Τα ρολόγια και οι χρονογράφοι BREEZE θα βάλουν την τελική πινελιά που θα ολοκληρώσει ένα πιο grande σύνολο!

Ο λεπτομερής σχεδιασμός με τις oversized κάσες και τα ανάγλυφα σχέδια στο καντράν ή τα λουράκια, η αποκλειστική  BREEZE χρωματική παλέτα και οι υψηλής αισθητικής χρονογράφοι από ροζ χρυσό συνθέτουν τα πιο παιχνιδιάρικα κομμάτια που εγγυώνται να προσθέσουν μια extra glam πινελιά στα ανοιξιάτικα looks μας, αλλά και να συμπληρώσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις ακόμα και στην παραλία, αφού η αδιάβροχη κατασκευή τους (100μ.) μας απαλλάσσει από κάθε έγνοια.

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021,25,26.

www.breezewatches.com

https://www.facebook.com/breezewatches

https://www.instagram.com/breeze.watches/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.