ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Intimissimi φέρνει αέρα Σαντορίνης στο look μας!


25 Απριλίου 2016

Κάθε αλλαγή της σεζόν σηματοδοτεί και την ανάγκη για ανανέωση τόσο της γκαρνταρόμπας μας, όσο και των εσωρούχων μας. Και ενώ μπορεί η καλοκαιρινή περίοδος να μοιάζει συνυφασμένη με έντονες αποχρώσεις και πιο girly χρώματα, υπάρχει και η επιλογή μιας πιο chic χρωματικής παλέτας που μοιάζει επίσης άρρηκτα συνδεδεμένη με το ελληνικό καλοκαίρι.

mesa 2

Αυτή είναι και η λογική πίσω από τη νέα mini capsule collection της Intimissimi, η οποία αντλεί έμπνευση από τον πιο θεαματικό Α-list ελληνικό προορισμό. Με τις ομορφιές της να αποθεώνονται παγκοσμίως, η Σαντορίνη δικαιώνει απόλυτα τον τίτλο του πιο ρομαντικού και πολυβραβευμένου ελληνικού νησιού. Απόκρημνα βράχια και μαγευτικές παραλίες συνδυάζονται με το τυπικό λευκό και μπλε αρχιτεκτονικό στοιχείο, καθιστώντας την τον πιο μαγευτικό προορισμό διακοπών.

mesa

Η συλλογή “One day in Santorini” περιλαμβάνει lingerie σετ και κομμάτια από αγνό, λευκό μετάξι διακοσμημένο με όμορφα μπλε λουλούδια που θυμίζουν πορσελάνη-αντίκα. Πολυμορφικά και κομψά, αποτελούν την τέλεια επιλογή για να απολαύσουμε ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα στην Οία ή όπου αλλού, ενώ καλύπτουν και τις ανάγκες μας για δροσερές, όλο χάρη, απογευματινές εμφανίσεις την ώρα που αρχίζει να δύει ο ήλιος.

mesa1

Με την Easywear σειρά από βαμβάκι να ξεχωρίζει χάρη στην αίσθηση φρεσκάδας που δημιουργεί αλλά και τα χαρακτηριστικά σχέδια της ελληνικής μαγιολικής, την “Aegean Lace” με πηγή έμπνευσης τα θαλασσινά κύματα, τις στυλιζαρισμένες tone-on-tone δαντέλες και το μπλε μοτίβο μαιάνδρου στο τελείωμα, τα μοναδικά κομμάτια της σειράς θα μας συνοδεύσουν στα ανέμελα και χαλαρά καλοκαιρινά απογεύματα του καλοκαιριού, χαρίζοντάς μας τις πιο effortless chic εμφανίσεις για φέτος.

[gallery-601123]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.