ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Met Gala 2016: Οι λαμπεροί καλεσμένοι του Tommy Hilfiger


5 Μαΐου 2016

Ο Tommy και η Dee Hilfiger παρευρέθησαν στο Metropolitan Museum of Art’s 2016 Costume Institute Gala στις 2 Μαΐου 2016 στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν τα εγκαίνια της έκθεσης “Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology”. Η έκθεση διερευνά τον τρόπο που οι σχεδιαστές μόδας έχουν συμφιλιώσει το χειροποίητο με τo μηχανοποιημένο υλικό στην δημιουργία της υψηλής ραπτικής και της avant-garde ready-to-wear. Η βραδιά ήταν υπό την προεδρεία των Idris Elba, Jonathan Ive, Taylor Swift και Anna Wintour.

Οι καλεσμένοι που κάθησαν στο τραπέζι του Tommy Hilfiger, συμπεριλαμβανομένης της πρέσβειρας του brand Tommy Hilfiger, Gigi Hadid, ήταν το μοντέλο Hailey Baldwin, η ηθοποιός και μοντέλο Uma Thurman, ο ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας Aziz Ansari, ο Ουαλός ηθοποιός και τραγουδιστής Luke Evans, φορώντας όλοι τους Tommy Hilfiger.

«Το MET Gala είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές red carpet εκδηλώσεις της Νέας Υόρκης κάθε σεζόν, και αυτή ειδικά η χρονιά είναι μία απίστευτη γιορτή της μόδας στα χρόνια της τεχνολογίας» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Πάντα αγαπούσα να αναμειγνύω ιδέες και εμπνεύσεις – είτε συγχωνεύοντας την preppy κληρονομιά με το rock ‘n’ roll, επανασχεδιάζοντας ένα σχέδιο μέσα από ένα νέο πρίσμα, είτε εκσυγχρονίζοντας τα κλασικά με μία φρέσκια οπτική γωνία. Η σύμπτυξη των χειροποίητων τεχνικών με στοιχεία κατασκευασμένα από μηχανή αντανακλά τον τρόπο που αγαπώ να σχεδιάζω και είναι συναρπαστικό να βρίσκομαι εδώ για να γιορτάσουμε άλλη μία υπέροχη σεζόν στο MET».

Η Gigi Hadid ανέλαβε τον επίσημο λογαριασμό του Tommy Hilfiger στο Snapchat, μοιράζοντας behind the scenes στιγμές της προετοιμασίας της για το MET Gala και στιγμιότυπα από το κόκκινο χαλί και το πάρτι που ακολούθησε των εγκαινίων. Έχοντας το χρίσμα του “social supermodel,” η Gigi Hadid έχει πιστωθεί με την αναδιαμόρφωση του κόσμου του modeling στον 21ο αιώνα και τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του supermodel στην κουλτούρα της χιλιετίας. Μέσα από την απίστευτη απήχηση των προσωπικών της λογαριασμών στα social media, συνδέεται με τους fans της σε όλο τον κόσμο – πάνω από 17 εκατομμύρια στο Instagram μόνο – προσφέροντάς τους μία μοναδική behind – the – scenes κλεφτή ματιά του τρόπου ζωής της ως ένα style – icon που διαμορφώνει την τάση.

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι του brand Tommy Hilfiger καλούνται να συμμετάσχουν στην συζήτηση χρησιμοποιώντας το hashtag #TommyHilfiger στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

NEW YORK, NY - MAY 02: Tommy Hilfiger (L) and Dee Ocleppo attend the

Ο Tommy Hilfiger φόρεσε ένα ειδικά κατασκευασμένο ιβουάρ μονόπετο σακάκι σμόκιν με λεπτομέρειες από μαύρο μεταξωτό ύφασμα στις μανσέτες, στο πέτο και τα κουμπιά με ένα μαύρο σμόκιν παντελόνι.

Η Dee Hilfiger φόρεσε μία ειδικά σχεδιασμένη τουαλέτα από μαύρη μεταξωτή οργάντζα καλυμμένη με προσομοιωμένα ασημένια κεντήματα, δημιουργημένα από κομπιούτερ, που είχαν κατασκευαστεί από βιομηχανικά μέταλλα, θραύσματα καθρέφτη και μικροσκοπικά γρανάζια όλα κομμένα με ειδικό laser μηχάνημα.

Οι συλλογές Tommy Hilfiger Tailored και Tommy Hilfiger women’s είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger σε όλο τον κόσμο.

[gallery-608765]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.