ΣΤΙΛ FASHION NEWS

To HOPE τώρα και στην οθόνη του υπολογιστή σας. Ξεφυλλίστε το εδώ!


10 Μαΐου 2016

Η νέα web έκδοση του HOPE είναι εδώ! Η απόλυτη fashion εμπειρία, τώρα και στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Στο τεύχος που κυκλοφορεί η Βίκυ Καγιά all time fashion πρόσωπο και φρέσκια μανούλα μοιράζεται μαζί μας απόψεις και προσωπικές στιγμές. Δείτε όλη τη συνέντευξη και τη φωτογράφιση στη νέα, desktop έκδοση, εδώ 

Και ακόμα:

O Αργύρης Πανταζάρας μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ξαφνική επιτυχία του. ∆ύο συγγραφείς, ο Χρήστος Χωµενίδης που δίνει µια εντελώς διαφορετική συνέντευξη στην Αφροδίτη Γραµµέλη για το νέο του βιβλίο, και η Victoria Hislop που απαντάει σε µία και µόνο ερώτηση.

Ο Γιώργος Τσούλης μας κάνει ελαφριές ανοιξιάτικες συνταγές και η Μαρία Καλάβρια αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της και η  Ελληνίδα Global Senior Artist της MAC, Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου απαντά στις ερωτήσεις μας..

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στην Άνοιξη κι ότι αυτή αντιπροσωπεύει. Με τη μόδα να είναι προσανατολισμένη στη φρεσκάδα και στα χρώματα και με beauty τάσεις που στηρίζουν το natural look αλλά και τις εντάσεις της χρωματικής παλέτας, ερχόμαστε να προτείνουμε και να εμπνεύσουμε.

Style: Η μόδα του τεύχους βγάζει μια γλυκιά ανοιξιάτικη νοσταλγία και μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι. Το lingerie βγαίνει στους δρόμους, οι επιρροές από την Ισπανία και τις ρομαντικές δαντέλες είναι ξεκάθαρες και το girly boho για ακόμα μια φορά επικρατεί.

Beauty: Το hot μακιγιάζ της Άνοιξης, τα trends στα χρώματα των μαλλιών, και τα αντηλιακά που θα φορέσουμε το καλοκαίρι.

Fitness: Προετοιμασία για την παραλία και tips διατροφής για το επερχόμενο καλοκαίρι.

Το HOPE δεν είναι απλά ένα περιοδικό μόδας, ομορφιάς, τέχνης και ανάδειξης προσωπικοτήτων. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας για μια νέα γενιά σύγχρονων, ισχυρών γυναικών. Για κάθε γυναίκα η έννοια HOPE έχει διαφορετική σημασία, εμπνέει διαφορετικά όνειρα και γεννάει διαφορετικά συναισθήματα. Είναι ένα παράθυρο σε νέες ιδέες, εκπλήξεις και ευκαιρίες.

Πατήστε εδώ και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animations, στη νέα desktop έκδοση του HOPE για την οθόνη του υπολογιστή σας.

Για μια διαφορετική interactive εμπειρία, κατεβάστε το HOPE στο iPad  και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine

Instagram: https://instagram.com/hopethemagazine/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.