ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα Toi&moi και στη Θεσσαλονίκη


16 Μαΐου 2016

Σε μια ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά διοργανώθηκαν στις 12 Μαΐου τα εγκαίνια του πρώτου flagship store της Toi&moi στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο καλαίσθητο κατάστημα όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Spring-Summer ’16 , ενώ ο αγαπημένος chef  Άκης Πετρετζίκης,  πρoσέφερε και δημιούργησε o ίδιος προσωπικά, cupcakes  με τη δική του συνταγή στους καλεσμένους.

Στην ευχάριστη μοναδική ατμόσφαιρα της βραδιάς , εκτός από  τα mastiha cocktails, συνέβαλε η μοναδική Ελένη Τσολάκη, με τις δικές της επιλογές μουσικής, ενώ  παραβρέθηκαν, η ηθοποιός Άννα Μενενάκου, οι παρουσιάστριες Σοφία Τουντούρη και η Ελενα Καλαιτζή , fashion bloggers,  και όλες οι κομψές fashionistas  της Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση στήριξαν τα MAC  καθώς και το κομμωτήριο  Ihair U.

H νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Spring-Summer ’16   αντλεί την έμπνευσή της από τα καλοκαιρινά ταξίδια και τις καθημερινές στιγμές κάθε σύγχρονης γυναίκας.

[gallery-615375]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.