ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Raf Simons: Ο νέος creative director του Calvin Klein;


MMEINTANI

11 Ιουνίου 2016

jil-sander-fall-2012-raf-simons-final-bow.jpg

Με μία μόνο φράση, ο ίδιος ο Calvin Klein επιβεβαίωσε αυτό που όλος ο κόσμος της μόδας ψιθύριζε από καιρό, ποιος δηλαδή θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Francisco Costa στο τιμόνι του οίκου. "Όλοι γνωρίζουν" δήλωσε λακωνικά, επιβεβαιώνοντας άτυπα πως χρέη creative director πρόκειται να αναλάβει ο Raf Simons.

jil-sander-fall-2012-raf-simons-final-bow

Μετά την αποχώρησή του από τον Christian Dior, το 2015, ο Βέλγος σχεδιαστής φαίνεται πώς έχειήδη δρομολογήσει το επόμενο μεγάλο βήμα, περιμένοντας να μπουν οι τελικές υπογραφές ώστε να ανακοινωθεί και επισήμως.

Τι πρέπεινα γνωρίζουμε για τον επικείμενο creative director του Calvn Klein:

  • Ξεκίνησε σπουδάζοντας βιομηχανικό σχέδιο και κατασκευή επίπλων, το 1991, και για αρκετά χρόνια εργάστηκε για διάφορες γκαλερί στον συκγκεκριμένο τομέα.
  • To 1995 ίδρυσε το προσωπικό του ομώνυμο brand.
  • Έχει υπάρξει στο τιμόνι του οίκου Jil Sander, από το 2005 έως το 2012, ενώ την ίδια χρονιά ανέλαβε τον οίκο Christian Dior, αντικαθιστώντας τον John Galliano.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει περίπου στα τέλη Ιουλίου, ενώ το σίγουρο είναι πως η μετάβαση από τα πιο εντυπωσιακά και εμβληματικά looks του Dior στην απλότητα που πρεσβεύει ο Calvin Klein θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, κάτι που περιμένουμε να δούμε πώς θα καταφέρει να χειριστεί ο Simons.

Μέχρι λοιπόν να επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη fashion "μεταγραφή", θυμόμαστε μερικά από τα πιο εμβληματικά looks του Raf Simons για λογαριασμό του οίκου Christian Dior.

[gallery-632739]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.