ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η TOMS ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με το «Charlize Theron Africa Outreach Project»


13 Ιουλίου 2016

TOMSXCTAOPNavyCTAOPTrekkerBackpack.jpg

Σε μια εορταστική χρονιά γεμάτη ειδικές συνεργασίες, η TOMS συνεχίζει σε δημιουργικό ρυθμό ενώνοντας δυνάμεις με τον οργανισμό «Charlize Theron Africa Outreach Project»(CTAOP), συνεισφέροντας στην ανάπτυξη προγραμμάτων εκπαίδευσης και υποστήριξης  νέων ανθρώπων ενάντια στη νόσο του HIV/AIDS.

[caption id="attachment_651623" align="aligncenter" width="380"]Blake Mycoskie, Charlize Theron Blake Mycoskie, Charlize Theron[/caption]

Είναι η τρίτη φορά που το CTAOP συνεργάζεται με το brand για να δημιουργήσουν ένα capsule collection αφιερωμένο στην ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης.

Charlize Theron & Blake Mycoskie of TOMS Celebrate: Partnership Launch

Η συλλογή, που μόλις κυκλοφόρησε, αποτελείται από ένα σακίδιο πλάτης και ένα minimal design του avalon slip-on με denim υφή από καμβά για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, βρέφη. Οι τιμές κυμαίνονται από €36 έως €78.

CTAOP charlize theron2

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια Charlize Theron ίδρυσε το CTAOP το 2007 σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους νέους της Αφρικής στη μάχη ενάντια στον ιό HIV/AIDS. Παρόλο που το γεωγραφικό πεδίο του ιδρύματος είναι η Yποσαχάρια Αφρική, η κύρια περιοχή όπου εστιάζει είναι η πατρίδα της Charlize, η Νότιος Αφρική.

TOMSXCTAOPNavyCTAOPTrekkerBackpack

Για κάθε προϊόν που αγοράζεται, η TOMS προσφέρει 5 δολάρια στο CTAOP για την υποστήριξη των προγραμμάτων που βοηθούν στην προστασία της νεολαίας της Αφρικής από το HIV/AIDS.

Η γενιά μας μπορεί να νικήσει το AIDS. 

– Charlize Theron, ιδρύτρια του CTAOP

Όπως πάντα, με κάθε προϊόν που αγοράζετε, η TOMS  βοηθάει ένα άτομο που έχει ανάγκη. One for One.

Διαθέσιμη στις 19 Ιουλίου 2016.

TOMS.com | Charlizeafricaoutreach.org

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.