ΣΤΙΛ FASHION NEWS

TOMS SKG flagship store: Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου είναι γεμάτο εκπλήξεις


2 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

FAMILY DAY με την Nannuka.com

10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Οι παιδαγωγοί της Nannuka έρχονται στον χώρο μας, στην αίθουσα του κάτω ορόφου του TOMS Flagship Store, για ένα workshop που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους. Ελάτε να δημιουργήσουμε με φαντασία και χρώματα μοναδικές κατασκευές.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 3.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΝΕW COLLECTION PREVIEW με TOMS

18:00 μ.μ. – 19:00μ.μ.

Περάστε από το TOMS flagship store και απολαύστε από κοντά τις νέες συλλογές του brand για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016-17. Όποιος βρεθεί στο κατάστημα τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα Discount Coupon με έκπτωση 10% για την επόμενη αγορά!

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

SOCIAL WORKSHOP

17:00 μ.μ. – 21:00μ.μ.

Eλάτε από το TOMS flagship store και παρακολουθήστε το workshop «Στοχεύουμε Κοινωνικά, Ενεργούμε Συλλογικά», το οποίο εστιάζει στην έννοια της ομαδικότητας μεταξύ των μελών μίας κοινωνικής επιχείρησης, με σκοπό να αναδείξει τη σπουδαιότητα της ομαδικής συνεργασίας.

Συνδιοργανωτές: ΚΕΠΑ, Δίκτυο Κοιν.Σ.Επ. Κεντρικής Μακεδονίας

Κεντρικός Ομιλητής: Αθανάσιος Μπελίδης, Υπεύθυνος Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2310234222

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

COCKTAILS & MUSIC με τους Σάββα Σμάλη & Georgia P.

21:00 μ.μ – 01:00 π.μ.

O barchef Σάββας Σμάλης δημιουργεί με βάση τον καφέ TOMS Roasting Co. 3 cocktails και τα συνδυάζει με 3 απολαυστικά πιάτα. Ελάτε στον κάτω όροφο του TOMS flagship store για μια ξεχωριστή βραδιά με γεύση και μουσική, ακούγοντας τις μουσικές επιλογές της Georgia P.

[gallery-683416]

   

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.