ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι νέες κολεξιόν της Tezenis είναι ό,τι χρειαζόμαστε για το φθινόπωρο


7 Σεπτεμβρίου 2016

Επειδή η καθημερινότητά μας δημιουργεί διάφορες ανάγκες, από πιο κομψές εμφανίσεις μέχρι πιο casual και άνετα σύνολα, είμαστε συνεχώς στην αναζήτηση για brands που μας προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις που καλύπτουν κάθε μας απαίτηση. Οι νέες κολεξιόν της Tezenis έρχονται να μας προσφέρουν ακριβώς αυτό, με δύο νέες συλλογές που προβλέπεται να γίνονται οι top επιλογές μας για το φθινόπωρο.

FOLK LAW

Ένα φολκλόρ έμπνευσης fusion με έθνικ και bon ton στυλ – αυτό είναι η συλλογή Tezenis Folk Law! Tα 70s trends επανασυστήνονται με unwashed, σκούρα τζιν, σουέντ και μελανζέ πλέξεις.

Tα αδιαμφισβήτητα must-haves είναι το μακρύ γιλέκο και τα T-shirt bras που φοριούνται τόσο σαν underwear όπως και σαν οuterwear συνδυασμένα με τζιν. Η λεπτομέρεια: iconic φαρδιά, μανίκια – καμπάνες για ολοκληρωμένο seventies look & feel. #folk #denim #gilet #suede #tezenis

 FOLK

YOGA ROCK

Κομμάτια με νέα αισθητική και όραμα που εμπνέονται από τον χώρο του sportswear! Leggings, μπούστα και tops με στολισμένη πλάτη που τραβάει τα βλέμματα – τα ιδανικά ρούχα για cool στυλ στις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου μας!

Με συνδυασμό υφάνσεων όπως βαμβάκι, μικροϊνα και τούλι, μπορούν να φορεθούν από το γυμναστήριο μέχρι τη βόλτα στην πόλη. Με γεωμετρικά prints ή χρωματικά εφέ με ζωηρά χρώματα-βιταμίνες όπως μπλε και φούξια. #yogarock #freetime #love #tezenis

YOGA ROCK

[gallery-686599]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.