ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μια τυχερή αναγνώστρια κέρδισε το πιο χρήσιμο εργαλείο για τέλειες εμφανίσεις!


MMEINTANI

17 Οκτωβρίου 2016

Εδώ στο jenny.gr προσπαθούμε καθημερινά να βρούμε όλα εκείνα που θα κάνουν τις εμφανίσεις μας να είναι όσο πιο updated και περιποιημένες γίνεται, είτε πρόκειται για μία καινούρια τάση που θέλουμε να να φορέσουμε πριν από όλες, είτε για μερικά στιλιστικά "μυστικά" που θα δώσουν ένα έξτρα ενδιαφέρον στα looks μας.

Πριν όμως από οτιδήποτε έχει να κάνει με το κομμάτι του styling, υπάρχει μια βασική λεπτομέρεια που προϋποθέτει ένα καλό αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι άλλο από το... σιδέρωμα. Σίγουρα δεν είναι κάτι στο οποίο πάει κατευθείαν το μυαλό μας, έχετε σκεφτεί όμως πόσο σημαντικό είναι για την πρώτη εικόνα που δίνουμε στους γύρω μας; Γιατί καλά όλα τα υπόλοιπα, τι να το κάνουμε όμως αν φοράμε το πιο in fashion πουκάμισο, για παράδειγμα, και αυτό είναι τσαλακωμένο; Η στιλιστική καταστροφή είναι εγγυημένη.

f1c087e6b1539e6c2c645a4fb10a5083

Μετά από αυτή την εισαγωγή λοιπόν ίσως κατάλαβετε γιατί έχουμε ενθουσιαστεί με τη νέα σειρά των συστημάτων σιδερώματος Stirella De’Longhi. Σχεδιασμένη πρακτικά για να προσαρμόζεται στις καθημερινές ανάγκες της καθεμίας μας, είναι ο τέλειος συνδυασμός σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Η νέα πλάκα Dual Thermolon είναι η επιτομή της τεχνολογίας. Το κεραμικό εξωτερικό πλαίσιο εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας ενώ η εσωτερική πλάκα με επίστρωση Thermolon, εξασφαλίζει τέλεια ολίσθηση, έχει άριστες αντικολλητικές ιδιότητες, υψηλή αντοχή στις γρατζουνιές και ευκολία στο καθάρισμα. Η επαναστατική έξυπνη τεχνολογία Dual Vap προσφέρει αξεπέραστα επαγγελματικά αποτελέσματα, ακόμα και στις πιο επίμονες πτυχώσεις. Ο βολικός επιλογέας επιτρέπει την μέγιστης εκπομπής ατμού στη μύτη της πλάκας για τέλεια διείσδυση στα πιο δύσκολα σημεία ή σε όλη την πλάκα για κάθε τύπο υφάσματος.

VVX_2457_AMB_nopila

Το σύστημα Eco Zone εξασφαλίζει εξοικονόμηση κατανάλωσης νερού και ενέργειας έως και 35%, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή του προϊόντος στο χρόνο, διατηρώντας έτσι το υψηλό επίπεδο απόδοσής του. Τα συστήματα σιδερώματος Stirella De’Longhi κάνουν το σιδέρωμα παιχνίδι αφού σας βοηθούν να σιδερώσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα υφάσματα εύκολα και γρήγορα!

VVX_2450_STIRATURA

Για αυτόν τον λόγο, το jenny.gr σας προσκαλεί να αποκαλύψετε τον πιο "τσαλακωμένο" εαυτό σας, μέσα από το Instagram (με το hashtag #jenny_stirella), προκειμένου να κερδίσετε το νέο σύστημα σιδερώματος Refill VVX1847 Stirella De’Longhi, αξίας 230€, το οποίο θα γίνει το δεξί σας χέρι. Μην καθυστερείτε λοιπόν...

Τι πρέπει να κάνετε:

Βήμα 1: Βγάζετε photo φορώντας το πιο τσαλακωμένο σας ρούχο (εκείνο δηλαδή που σας παιδεύει πιο πολύ στο σιδέρωμα). Βήμα 2: Την κάνετε share στο Instagram με hashtag #jenny_stirella (αν δεν έχει το hashtag δεν θεωρείται έγκυρη & σε περίπτωση που έχετε private account, η φωτογραφία σας δεν θα είναι ορατή στο κοινό οπότε θα πρέπει να μας στείλετε το screenshot του instagram με email στο [email protected]). Βήμα 3: Προαιρετικά την κάνετε share σε facebook & twitter. Βήμα 4: Περιμένετε να την θαυμάσετε στο jenny.gr! Η νικήτρια θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης.

Διάρκεια διαγωνισμού: 17/10/16 – 26/10/16.

Update: Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Ιωάννα Τσιφτελίδου.

Η φούστα μου η υπέροχη όμως θέλει πολυ προσοχή στο σιδέρωμα

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωάννα Τσιφτελίδου (@iwanna_tsif) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.