ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τον Οκτώβριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο TOMS flagship store στη Θεσσαλονίκη


30 Σεπτεμβρίου 2016

PORT-4.jpg

Το πιο cosy flagship store μας περιμένει και αυτόν τον μήνα στη Θεσσαλονίκη, με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. 

ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

COFFEE TASTING  με TOMS Roasting Co.               

18:00 μ.μ. – 19:00μ.μ.

Για μία μόνο ώρα και για τη συγκεκριμένη μέρα, όποιος βρεθεί στο κατάστημα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει free τον καφέ του. Περάστε από τον χώρο μας, πιείτε δωρεάν τον καφέ της προτίμησής σας και βοηθήστε με αυτό τον τρόπο ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους έτσι καθαρό πόσιμο νερό για μια ημέρα. One for One.

7

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ιndian Vibes  με S for Supper Club

21:00 μ.μ – 01:00 π.μ.

Το TOMS flagship store σε συνεργασία με την ομάδα S for Supper Club σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό pop up dinner με indian χαρακτήρα και φιλανθρωπικό σκοπό. Για μία μόνο βραδιά και με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων, όσοι βρεθείτε στον κάτω όροφο του καταστήματος, θα έχετε την ευκαιρία να «ταξιδέψετε» γευστικά, μουσικά και όχι μόνο ως την μακρινή Ινδία. Guest chef: ο Βρετανός private chef Phillip Mc Mullen

*Μόνο με προσκλήσεις | Τηλ. Κρατήσεων 2310234222

Τιμή πρόσκλησης: 30€

Τα 3€ από κάθε πρόσκληση θα δοθούν στο σωματείο Οι Φίλοι της Μέριμνας.

KYΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

KIDS YOGA με τη Ζωή Μπαχταλιά

10:00 π.μ - 11:00 π.μ.

Παίζω και μαθαίνω μέσα από... τα παπούτσια: Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους μια μπαλαρίνα, ενας γάτος, πολλά ζευγάρια παπούτσια, η yoga και άλλα πολλά που ... δε θα τα προδωσω; Ελάτε να μάθετε στην πρώτη – για τη νέα σεζόν - συνάντηση yoga για παιδιά 5-10 χρονών με τη Ζωή Μπαχταλιά - Hatha Yoga Teacher (HITA, USA), Rainbow Kids & Family Yoga Teacher (Rainbow Kids Yoga), Yoga Alliance RYT-200.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων | Τηλ. 2310 234222

2

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

WORLD SIGHT DAY - All day

Γιορτάζουμε το World Sight Day, μια μέρα αφιερωμένη στην παγκόσμια ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την τύφλωση και τα προβλήματα στα μάτια. Ελάτε από το κατάστημα, ενημερωθείτε για τη συλλογή TOMS eyewear και την giving φιλοσοφία που συνδέεται με αυτή.Όλη την ημέρα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Giving Trip του Blake Mycoskie στο Περού, ζώντας μια Virtual Reality εμπειρία.

Don’t forget: Φορέστε ένα ζευγάρι γυαλιά από τη συλλογή TOMS optical, ανεβάστε την στο Instagram με #givesight #toms_skg και «διαδώστε» το One for One. μήνυμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

FAMILY DAY με την Nannuka.com

10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Οι παιδαγωγοί της Nannuka έρχονται στον χώρο μας, στην αίθουσα του κάτω ορόφου του TOMS Flagship Store, για ένα workshop που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους. Ελάτε να δημιουργήσουμε με φαντασία και χρώματα μοναδικές κατασκευές.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 3 ετών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

COCKTAILS & MUSIC με τους Σάββα Σμάλη & Georgia P.

21:00 μ.μ – 01:00 π.μ.

O barchef Σάββας Σμάλης δημιουργεί με βάση τον καφέ TOMS Roasting Co. 3 cocktails και τα συνδυάζει με 3 απολαυστικά πιάτα. Ελάτε στον κάτω όροφο του TOMS flagship store για μια ξεχωριστή βραδιά με γεύση και μουσική, ακούγοντας τις μουσικές επιλογές της Georgia P.

[gallery-701468]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.