ΣΤΙΛ FASHION NEWS

American dreamer: Το βιβλίο που μας βάζει στον κόσμο του Tommy Hilfiger


MMEINTANI

15 Νοεμβρίου 2016

tommyhilfigeramericandreamer.jpg

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Tommy Hilfiger. Ειλικρινής, άμεσος και αγνός, ο αγαπημένος μας Αμερικανός σχεδιαστής επέλεξε να μας δώσει μία γεύση από τη ζωή του, αποκαλύπτοντας ιστορίες από την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, καθώς και τους θριάμβους και τις αποτυχίες του κατά τη διάρκεια του χτισίματος ενός παγκόσμιου fashion lifestyle brand.

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην ενθουσιαστούμε με το παγκόσμιο λανσάρισμα των απομνημονευμάτων του Tommy Hilfiger. Το βιβλίο American Dreamer, αποτελεί μια συλλογή εμπειριών, εξιστορώντας τη ζωή και τη καριέρα του καθώς και το πώς έγινε ένας από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας του κόσμου. Από το ξεκίνημα του ως ενθουσιώδης επιχειρηματίας στην Elmira της Νέας Υόρκης, μέχρι την μετεξέλιξη του ονόματος του σε διεθνές brand με παγκόσμια ανάπτυξη, τα απομνημονεύματα που μοιράζεται ο Tommy Hilfiger περιέχουν τις πιο αυθεντικές και συγκινητικές του αναμνήσεις.

“Μετά από περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο της μόδας, ήθελα να καταγράψω τις αναμνήσεις πίσω από την ζωή μου και το brand,” δήλωσε ο Tommy Hilfiger. “Το βιβλίο American Dreamer είναι ένας οδικός χάρτης στιγμών που έχουν καθορίσει την καριέρα και την προσωπική μου ζωή—από τα παιδικά μου χρόνια στην Elmira της Νέας Υόρκης, μέχρι τη δημιουργία μια παγκόσμιας επιχείρησης. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι μου και ελπίζω να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα όνειρα τους”.

 

Το βιβλίο American Dreamer έχει κερδίσει από νωρίς πολλούς επαίνους:

“Κάθε φορά που σκέφτομαι τον Tommy Hilfiger, σκέφτομαι ένα σχεδιαστή ο οποίος έχει καταφέρει να τυλίξει τη μόδα στην Αμερικάνικη σημαία. Στο βιβλίο American Dreamer ο Tommy δείχνει πόσο έχει χρησιμοποιήσει τους (rock) stars και τις (preppy) ρίγες προκειμένου να βγει ένα look—και μια ετικέτα—που να αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως η πεμπουσία της Αμερικής , καθώς και μια μάρκα που συνεχώς συμβαδίζει με την pop μουσική”.

—Anna Wintour

“Ο Tommy εμφανίστηκε στη σκηνή της μόδας στο αποκορύφωμα του hip-hop και αμέσως υιοθετήθηκε από τους ράπερ και τους ροκάδες. Από τότε και κάθε χρόνο, βρισκόταν πάντα μπροστά με τα εκλεπτυσμένα και κομψά look που δημιουργούσε. Η δημιουργική του ενέργεια ήταν πάντα πηγή έμπνευσης για εμένα. Είναι πραγματικά ο εαυτός του στο βιβλίο American Dreamer.”

—Mick Jagger

“Ο Tommy είναι πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους. Το βιβλίο American Dreamer δείχνει πως έχει καταφέρει να είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας με ακεραιότητα. Γνωρίζω τον Tommy, και κάθε φορά που μιλάμε μαθαίνω και κάτι καινούργιο σχετικά με το χτίσιμο μιας επιτυχημένης επιχείρησης”.

—David Beckham

“Ο Tommy είναι ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που ξέρω! Στο American Dreamer μπορείς να νιώσεις το πάθος που βάζει σε ότι κάνει: στη μόδα, στην πατρότητα, στην οικογένεια και στη φιλία!”

—Alicia Keys

Το American Dreamer είναι γραμμένο από τον Tommy Hilfiger, σε συνεργασία με τον Peter Knobler. Η φωτογράφιση για το εξώφυλλο έγινε από τον διάσημο φωτογράφο Richard Phibbs στην Fifth Avenue, στο Flagship κατάστημα της Tommy Hilfiger στην πόλη της Νέας Υόρκης. Θα κυκλοφορήσει από τον οίκο Ballantine Books, μία έκδοση του Random House, τμήμα του Penguin Random House, του μεγαλύτερου εκδοτικού οίκου εμπορικών βιβλίων στον κόσμο, του οποίου η μητρική εταιρεία είναι η Bertelsmann AG της Random House.

[gallery-715723]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.