ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο πιο δημιουργικός Δεκέμβριος στο TOMS flagship store στη Θεσσαλονίκη


1 Δεκεμβρίου 2016

1.JPG

Δεκέμβριος, 1

WORLD AIDS DAY

Mε motto «Βουτήξτε αγάπη στον καφέ σας», η food blogger Μελίνα Χατζηπαντελή (melisoula.gr) και ο δημοσιογράφος Ευθύμιος Σαββάκης δημιουργούν στον χώρο του TOMS μία όμορφη δράση με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Συγκεκριμένα, την ημέρα εκείνη ειδικά παρασκευασμένα μπισκότα στο σχήμα της καρδιάς, αλλά και στο σύμβολο ενημέρωσης κατά της νόσου θα διατίθενται προς πώληση στο TOMS ως συνοδευτικά κάποιου ροφήματος ή ξεχωριστά για τους ενδιαφερόμενους.

Μέρος των εσόδων από την πώλησή τους θα δοθεί στη δομή του Thess Checkpoint στη Θεσσαλονίκη, που επιτελεί αξιοσημείωτο έργο στο θέμα της ενημέρωσης και πρόληψης γύρω από τον HIV.

Δεκέμβριος, 2

CHRISTMAS DRINKS με TOMS Roasting Co.

18:00 – 19:00

Από σήμερα στον κατάλογό μας προσθέτουμε ένα extra ροφήμα (αποκλειστικά για τον μήνα Δεκέμβριο) με απόλυτα χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα! TOMS Christmas Edition Mochaccino!

Περάστε και δοκιμάστε τo δωρεάν και βοηθήστε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προσφέροντας καθαρό νερό για μια ημέρα. One for One!

Δεκέμβριος, 4

LITTLE PERFUMERS με αρωματοποιία Zoniou

11:00 - 14:00

Μυήστε τα παιδιά σας στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων μέσα από μια διασκεδαστική και εποικοδομητική δράση! Η αρωματοποιία ZONIOU πιστή στο πνεύμα των Χριστουγγέννων υποδέχεται όλους τους μικρούς επίδοξους αρωματοποιούς ηλικίας 8-11 στην εκδήλωση που θα αναδύει αρώματα αγάπης και στοργής. Οι μικροί μας φίλοι θα δημιουργήσουν το δικό τους άρωμα αφιερωμένο στη μαμά ή το αγαπημένο τους πρόσωπο, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού μας.
Δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα που θα βρείτε στο FB page του event.

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΜΑΔΩΝ 11:00, 12:00 & 13:00
Συμμετοχή 5€ ανά παιδί. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Δεκέμβριος, 6

COFFEE TASTING με TOMS Roasting Co.

17:00 - 18:00

Για μία μόνο ώρα και για τη συγκεκριμένη μέρα, όποιος βρεθεί στο κατάστημα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει free τον εσπρέσσο του. Περάστε από τον χώρο μας, πιείτε δωρεάν τον καφέ σας και βοηθήστε με αυτό τον τρόπο ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους έτσι καθαρό πόσιμο νερό για μια ημέρα. One for One.

Δεκέμβριος, 11

FAMILY DAY με την Nannuka.com

10:00 - 14:00

Οι παιδαγωγοί της Nannuka έρχονται στον χώρο μας για ένα workshop που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους. Ελάτε να δημιουργήσουμε με φαντασία και χρώματα μοναδικές κατασκευές. Aυτή τη φορά θα κατασκευάσουμε υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια και θα στολίσουμε τον χώρο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 3 ετών.

Δεκέμβριος, 16

COCKTAILS & MUSIC με τους Σάββα Σμάλη & Chris Ex

21:00 - 01:00

O barchef Σάββας Σμάλης δημιουργεί με βάση τον καφέ TOMS Roasting Co. 3 Χmas cocktails και τα συνδυάζει με 3 απολαυστικά πιάτα με απόλυτα χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα. Ελάτε στον κάτω όροφο του TOMS flagship store για μια ξεχωριστή βραδιά με γεύση και μουσική, ακούγοντας τις μουσικές επιλογές του Chris Ex.

Δεκέμβριος, 17 & 18

Αγελάδες και διαφωτισμός με τον Κωστή Ζαφειράκη

21:00 μμ

Ο Κωστής Ζαφειράκης επιστρέφει με το ποπ γουέστερν «Αγελάδες και Διαφωτισμός» στον επάνω χώρο του ΤΟΜS flagship store, εκεί όπου έκανε την επίσημη πρώτη του. Σε μεγάλα κέφια, αφηγείται ιστορίες από το φαρ-ουέστ της πραγματικότητας και δίνει ιδέες για το πώς μπορούμε να μονομαχήσουμε με το παράλογο. Μια ανατρεπτική παράσταση κατά της πλήξης –υπέρ της αγελάδας. Ή αλλιώς ένα ψυχολογικό παιχνίδι για να γίνουμε όλοι φίλοι (to know us better)- το φινάλε είναι σκέτο γλέντι.

Κείμενο: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος

Έναρξη 21:00
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2310 234222
Εισιτήριο: 8+1 ευρώ (το 1 για τo Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης "Η Μέλισσα")

Δεκέμβριος, 18

LOVE is... (for kids) με την Κατερίνα Παπανικολάου

10:30 -12:00

Ελάτε με τα παιδιά σας για να ακούσουμε το παραμύθι για τις περιπέτειες μιας σακούλας και να εξερευνήσουμε μαζί της την αγάπη. Το εργαστήριο συντονίζει η Κατερίνα Παπανικολάου, ψυχοθεραπεύτρια gestalt και το παραμύθι αφηγείται ο Δημήτρης Τσιλινίκος, συγγραφέας και ηθοποιός.

Την ημέρα αυτή προσφέρουμε με αγάπη στο «Ηλιτόμηνον», που φροντίζει τα πρόωρα νεογνά και τις οικογένειες τους. Πίνοντας το χριστουγεννιάτικό mochaccino μας έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε το Ηλιτόμηνον, ώστε να αγοραστεί ο παστεριωτής γάλακτος για το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. www.ilitominon.gr

Σε όλα τα παιδιά που θα έρθουν θα προσφερθούν cookies and milk!

Δεκέμβριος, 24

ΗΟLY TOMS! με τους Upnloud & Chris Ex

Μια μέρα για μικρούς και μεγάλους, workshops, μουσική και φυσικά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

CHRISTMAS CAROLS με το σχήμα ANATOLIA vocal ensemble

12:30 – 13:00 (Eπάνω χώρος/ Ground Floor)

To σχήμα ANATOLIA vocal ensemble, υπό τη διεύθυνση της Όλγας Στέφα, έρχεται στο TOMS flagship store και μας τραγουδάει κάλαντα και όχι μόνο. Στη χορωδία συμμετέχει και ο μουσικός Κωνσταντίνος Κάτσος.

SANTA CLAUS IS COMING…

13:30 – 16:30

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στον χώρο του TOMS flagship store. Μικροί και μεγάλοι περάστε να μιλήσετε μαζί του, να φωτογραφηθείτε και να πάρετε μικρά δωράκια.

Workshops – Kids Activities

(Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας τη μέρα της εκδήλωσης)

13:30 – 14:15 & 14:30 – 15:15

“Οικογένεια Τεράτων”: Εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 6 – 11 ετών / Μέχρι 15 παιδιά. Διάρκεια 45’.

Μέσα από την αφήγηση ιστοριών τα παιδιά διαλέγουν τον ήρωα που θέλουν και δημιουργούν τη δική του μάσκα και μαθαίνει να επαναχρησιμοποιεί δημιουργικά «άχρηστα» υλικά παίρνοντας έμπνευση από τα τέρατα που γνώρισε.

15:30 – 16:15 & 16:30 – 17:15

Upcycling – Κατασκευές από την επαναχρησιμοποίηση υλικών: Εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 6 – 13 ετών / Μέχρι 25 παιδιά. Διάρκεια 45’.

Η KiRKO – Circus For All μαθαίνει πως κανένα αντικείμενο δεν είναι άχρηστο. Με λίγη θέληση, πολύ δημιουργικότητα και ατέλειωτη φαντασία αρκούν για να δώσουν ζωή στα υλικά που συνήθως καταλήγουν στα σκουπίδια. Καπάκια μπουκαλιών, παλιές κάλτσες, υφάσματα, κουμπιά, μανταλάκια, ακόμα και παλιά έπιπλα και πολλά άλλα υλικά καθημερινής χρήσης μετατρέπονται αυτή τη φορά απο τα παιδιά σε χρηστικά αντικείμενα και χριστουγεννιάτικα στολίδια!

DJ set by Georgia P

17:30 – 22:00

O επάνω όροφος του TOMS flagship store αλλάζει για την Παραμονή των Χριστουγέννων. Τη μουσική επιλέγει η Georgia P. και στήνουμε εξωτερικό bar.

“Είμαστε Όλοι Άνθρωποι” (15.12.2016 – 31.12.2016)

Mε τη συνεργασία της ομάδας «Είμαστε όλοι Άνθρωποι», από την Π΄πεμοτη 15 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, συλλέγουμε sleeping bags, σκούφους και γάντια, τα οποία θα διανεμηθούν σε άστεγους ανθρώπους της πόλης μας. Παράλληλα μαζεύουμε λαχανικά και απαραίτητα συστατικά για να μαγειρέψουν οι Chefs του TOMS flagship store, σούπες για τα συσσίτια αστέγων της πόλης.

Κάτω όροφος/ Basement

Christmas Soulfood

All day

Οι Chefs του TOMS flagship store ετοιμάζουν απολαυστικά finger food συνοδευτικά και σερβίρουν άφθονο gluwhein από νωρίς για μια γευστική Παραμονή Χριστουγέννων!

Holy Vinyl Music

13:00 – 22:00

Οι residents DJs’ του TOMS flagship store Chris Ex (Black Radio Berlin / Disco Flamingo Family), C. Senior & Demis S. (Upnloud / Disco Flaming Family) φέρνουν τσάντες με δίσκους, τοποθετούν τις βελόνες στα πικ απ και επιλέγουν το καλύτερο soundtrack για μια Παραμονή Χριστουγέννων που ξεκινάει από νωρίς το μεσημέρι και κλείνει λίγο πριν το ρεβεγιόν.

Δεκέμβριος, 31

SANTA CLAUS IS COMING...

12:00 – 16:00

Tελευταία μέρα της χρονιάς και ο Άγιος Βασίλης για μια ακόνη μέρα έρχεται στον επάνω χώρο του TOMS flagship store. Μικροί και μεγάλοι περάστε να μιλήσετε μαζί του, να φωτογραφηθείτε και να πάρετε μικρά δωράκια.

ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟΣ

Holy Vinyl Music

16:00 – 21:00

O Resident Dj του TOMS flagship store Super Mimis, επιλέγει μουδικές λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.