ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το μοναδικό pop up store του Apostolos Mitropoulos στο Κολωνάκι


16 Δεκεμβρίου 2016

cardpopup.jpg

Μετά την άκρως επιτυχημένη ομώνυμη μπουτίκ του στη Μύκονο, σε συνεργασία με το Underground, που αποτελεί το καλοκαιρινό meeting point των fashionistas και φιλοξενεί αποκλειστικά τις δικές του συλλογές, γράφει ιστορία στη χώρα μας μιας και είναι ο πρώτος έλληνας σχεδιαστής που ανοίγει το δικό του Pop Up Store, δίνοντας στο κοινό της Αθήνας τη δυνατότητα να δει και να αποκτήσει τις δημιουργίες του.

Για δυο εβδομάδες το showroom του Underground θα μετονομαστεί σε «Minnie in Heels Pop up store Holiday Specials» και θα γεμίσει με limited edition και one of piece ευκολοφόρετα ρούχα του, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, από το πρωί, εκπέμποντας μια street style αύρα, μέχρι το βράδυ, παραπέμποντας στο fairytale chic.

Εντυπωσιακά bomber jackets, ονειρεμένα πουκάμισα, T-shirts και hoodies με το χαρακτηριστικό 3 eyed smiley, το Tutankhamun print και το νέο λογότυπο έκπληξη.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ αλλά συνεχίζονται με την διάθεση των δημιουργιών του από παλαιότερες συλλογές του με 50% έκπτωση, αλλά και των κοσμημάτων που έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με το Haniotis Jewelery με αποκορύφωμα το γούρι πιστωτική κάρτα -ανοιχτήρι, το πιο in fashion και πρωτότυπο δώρο για τις γιορτές.

«Minnie in Heels Pop up store Holiday Specials Apostolos Mitropoulos»

Σκουφά 35, Κολωνάκι, στο showroom του Underground, Τηλ.: 210 3640734

Ανοιχτά: 18 -31 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 21.00

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.