ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Δεν είναι ψέμα, η Αθήνα υποδέχεται την FOREVER 21 την 1η Απριλίου


23 Μαρτίου 2017

shot-03-115-v3.jpg

Από την 1η Απριλίου 2017, 4 όροφοι γεμάτοι super fashion outfits θα στεγάζονται στον εμπορικότερο δρόμο της πόλης, επί της οδού Ερμού 46 και θα φιλοξενούν trendy σειρές για κάθε γούστο. Μέσα από την απίστευτη ποικιλία συλλογών σε Women, Men, Active, Plus, Lingerie, Accessories και Shoes, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία shopping.

Ένας καλαίσθητος χώρος, 2.500τ.μ, σχεδιασμένος με σκοπό να νιώσουμε όμορφες, ανανεωμένες, μοναδικές. Όπως ακριβώς αξίζει σε κάθε πραγματική γυναίκα!

Το κατάστημα θα προσφέρει σε καθημερινή βάση τα νέα must-have items. Από little black dress μέχρι rock t-shirts. Από tiny crop tops, μέχρι plus sizes. FOREVER 21 δεν σημαίνει μόνο πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες τάσεις της μόδας. Σημαίνει super τιμές και τεράστια ποικιλία.

Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από αυτό το πάρτι των τάσεων, των χρωμάτων και της άνοιξης. Και θέλουμε να έρθετε και εσείς και μάλιστα από νωρίς, γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις! Αρκεί να πούμε ότι οι 500 πρώτοι επισκέπτες του καταστήματος θα κερδίσουν δωροεπιταγές των 10€ για την ημέρα των εγκαινίων!

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, η Forever 21 έρχεται…

Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 π.μ.

#FOREVER21ATHENS #ATHENSISWAITING #F21ERMOU

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.