ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το πρώτο κατάστημα της Forever 21 στην Αθήνα είναι γεγονός!


3 Απριλίου 2017

photo-2.jpg

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, η Forever 21 είχε προγραμματίσει μία σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων για να υποδεχθεί το κοινό της πόλης. In store happenings, DJ sets και live μετάδοση από το Mad Radio 106,2 ήταν ορισμένες από αυτές.

Η Άννα Μαρία Βέλλη υποδέχτηκε το κοινό που περίμενε στην ουρά, το οποίο είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό live από τον Άρη Μακρή, τον Mike και τον Jimmy Gian. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι καταναλωτές του καταστήματος είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν branded δώρα μέσα από ένα διασκεδαστικό και engaging διαγωνισμό.

Μέσα από την απίστευτη ποικιλία συλλογών σε Γυναικεία, Αντρικά, Active, Plus, Εσώρουχα, Aξεσουάρ και Παπούτσια, σε ανταγωνιστικές τιμές, οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία shopping και να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Το Grand Opening της Forever 21 αποτελεί μέρος του σχεδίου ανάπτυξης της Teren Management Europe, αποκλειστικού franchisee της Forever 21 σε 16 χώρες της Ευρώπης.

Ο πιο hot fashion προορισμός της πόλης είναι εδώ!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.