ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η IWC Schaffhausen και φέτος χορηγός του fashion show του Vassilis Emmanuel Zoulias


4 Απριλίου 2017

cover-zoulias.jpg

H IWC, για μία ακόμη χρονιά, ξεχώρισε και έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς κάποιες από τις δημιουργίες της νέας κολεξιόν του Vassilis Emmanuel Zoulias, συμπλήρωναν ιδανικά τα νέα ρολόγια της οικογένειας Da Vinci. Τα νέα μοναδικής σχεδίασης ρολόγια Da Vinci, αντικατοπτρίζουν την απόλυτη κομψότητα και θηλυκότητα, όπως ακριβώς και το έργο τέχνης “Women in the Garden” του Claude Monet - από το οποίο και εμπνεύστηκε ο Βασίλης Ζούλιας τη demi couture συλλογή του Φθινόπωρο/Χειμώνας 17.

Το 2017 είναι αφιερωμένο στην οικογένεια Da Vinci της IWC και η νέα συλλογή αποτελεί αναμφισβήτητα μια μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού σχεδιασμού των ρολογιών Da Vinci της δεκαετίας του 1980, διατηρώντας την κλασική στρογγυλή κάσα.

[gallery-716551]

Η IWC, μετά τα εμβληματικά Portofino Midsize, που απευθύνονταν σε γυναικείο κοινό, συνεχίζει προς αυτή την κατεύθυνση και έτσι η νέα σειρά Da Vinci 2017, περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν στοχεύοντας αμιγώς στο γυναικείο κοινό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.