ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Lauren Hutton ποζάρει με εσώρουχα στα 73 της χρόνια - και είναι υπέροχη


MMEINTANI

19 Απριλίου 2017

lauren-hutton-4.jpg

Πλέον δεν μας ξαφνιάζει και τόσο το να παρατηρούμε κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πρότυπα των πανομοιότυπων skinny νεαρών κοριτσιών σε καμπάνιες και lookbooks, αντίθετα, είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη όταν βλέπουμε επιλογές που φαντάζουν διαφορετικές από το αναμενόμενο.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η κυκλοφορία της καμπάνιας γνωστού αμερικανικού οίκου που εδώ και χρόνια θεωρείται ο απόλυτος πρεσβευτής της νεανικής raw ομορφιάς, μία καμπάνια της οποίας πρωταγωνίστρια δεν είναι μία teenager αλλά η iconic ηθοποιός και μοντέλο Lauren Hutton, η οποία το τελευταίο διάστημα θα λέγαμε ότι έχει κάνει ένα αρκετά δυναμικό comeback στη βιομηχανία της μόδας.

Δείτε στη gallery μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις της Lauren Hutton

[gallery-716677]

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την εμφάνισή της στην πασαρέλα του οίκου Bottega Veneta τον περασμένο Σεπτέμβρη, όπου την είδαμε να περπατάει δίπλα στη Gigi Hadid κρατώντας την τσάντα που φέρει το όνομά της και αποτελεί μια εξελιγμένη εκδοχή της τσάντας που κρατούσε στην ταινία American Gigolo;

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του φιλμ υπογράφει η Sofia Coppola, ακόμα μία έκπληξη για το brand, η οποία ήταν και αυτή που διάλεξε τη Lauren Hutton ως το κεντρικό πρόσωπο. Το υπόλοιπο cast αποτελείται από ονόματα όπως οι Kirsten Dunst, Rashida Jones και η Maya Thurman-Hawke (νομίζουμε καταλάβατε ήδη ποιοι είναι οι διάσημη γονείς της).

Μέσα σε ένα ασπρόμαυρο σκηνικό και με διάρκεια σχεδόν ένα λεπτό, η καμπάνια μας παρουσιάζει τις παραπάνω γυναίκες να κινούνται ανέμελα φορώντας τα εσώρουχά τους, μεταφέροντας με τον καλύτερο τρόπο το ανάλαφρο και sexy κλίμα που πάντα πρεσβεύει ο συγκεκριμένος οίκος. Η Lauren Hutton, πιο συγκεκριμένα, εμφανίζεται στο τέλος του video, φορώντας ένα πουκάμισο το οποίο πέφτει χαλαρά επάνω από τα λευκά της εσώρουχα. Και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο τέλος για τη συγκεκριμένη καμπάνια, δε βρίσκετε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.