ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Αυτά τα Jimmy Choo έχουν λίστα αναμονής μέχρι το 2018


MMEINTANI

22 Νοεμβρίου 2017

jcxo-2-3-1170x908.jpg

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τη νέα σειρά παπουτσιών του οίκο Jimmy Choo, την οποία αυτή τη φορά υπογράφει ο Virgil Abloh, founder και creative director του brand Off-White.

Μία σειρά από κλασικά σχέδια σε γόβες, ψηλές μπότες και μποτάκια, τα οποία έχει μερικά ιδιαίτερα twists μιας και "ντύνονται" με PVC και έντονα χρώματα που τα κάνουν να μοιάζουν με έργα τέχνης.

Για τη συγκεκριμένη κολεξιόν παπουτσιών, ο Abloh δήλωσε πως «τα όνειρά μου πραγματοποιήθηκαν όταν μπόρεσα να συνδυάσω τη νεανική φύση του Off-White με την ιστορική κομψότητα του οίκου Jimmy Choo».

[gallery-717894]

Φυσικά βέβαια δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει μία celebrity που τα φόρεσε πρώτη και όπως όλοι μαντεύουμε, αυτή δεν ήταν άλλη από τη Rihanna – για κάποιο λόγο είναι εκείνη που κάνει πάντα δικά της τα πιο must designers shoes, πριν από κάθε άλλη.

Είναι επόμενο λοιπόν τα συγκεκριμένα να έχουν μια τεράστια λίστα αναμονής η οποία φτάνει μέχρι το 2018, όπως λένε οι buyers και οι άνθρωποι του χώρου, κάτι που αποδεικνύει ότι μάλλον μόλις βρήκαμε τα παπούτσια που θα φοράνε όλες την επόμενη χρονιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.