ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O Christian Louboutin συνεργάστηκε με τη Disney και τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα


Αφροδίτη Σακκά

11 Δεκεμβρίου 2017

christian.jpg

Ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με τα Walt Disney Studios και την εταιρεία Lucasfilm για να τιμήσουν το Star Wars: The Last Jedi και το αποτέλεσμα είναι υπέροχα τακούνια που θα ταίριαζαν και στο κόκκινο χαλί.

Απ' ότι φαίνεται, ο Louboutin έκανε σχέδια έχοντας κατά νου τη νέα ταινία και κάθε ένα από αυτά αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα των πρωταγωνιστριών: Rey (Daisy Ridley), Vice Admiral Amilyn Holdo (Laura Dern), Captain Phasma (Gwendoline Christie) και Rose Tico (Kelly Marie Tran). Το κάθε παπούτσι συμπληρώνει το άλλο, με ένα αστραφτερό πετράδι εμπνευσμένο από το TIE Fighter (κομμάτι των ταινιών, αν δεν τις έχετε δει).

Επιπλέον, και τα τέσσερα στιλ -συν ένα "showpiece" παπούτσι που δημιουργήθηκε με βάση τη ταινία και το Ballerina Ultima του Louboutin (ένα σχέδιο με πολύ ψηλό τακούνι) και εξελίχθηκε από την Industrial Light and Magic- παρουσιάστηκαν σε ένα ολογραφικό installation στη πρεμιέρα του The Last Jedi στο Λος Άντζελες το Σάββατο που πέρασε.

"Το τηλεφώνημα της Disney σχετικά με το Star Wars ήταν εντελώς απρόσμενο και με εξέπληξε. Αλλά μου αρέσουν οι εκπλήξεις και αυτή συγκεκριμένα με ιντρίγκαρε!" είπε ο Louboutin σε μία δήλωση, εξηγώντας το πώς εκείνος ο αντιπρόεδρος και καλλιτεχνικός διευθυντής του Star Wars, Doug Chiang, υλοποίησε την ιδέα του "αριστουργήματος του Nomad Shoemaker".

Ενώ τα συγκεκριμένα παπούτσια δε διατίθενται προς πώληση στο κοινό, αν θέλετε πραγματικά να τα αποκτήσετε θα μπορέσετε να τα βρείτε σε μία δημοπρασία στο celebritybuzz.com μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Ένα κομμάτι των εσόδων θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Starlight Children's Foundation.

Δείτε τα σχέδια παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

[gallery-717917]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.