ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Απίστευτες κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του Mario Testino


MMEINTANI

14 Ιανουαρίου 2018

20181062-830862750412330-91277413773737984-n.jpg

Οι διάσημοι και καταξιωμένοι φωτογράφοι μόδας, Mario Testino και Bruce Weber, κατηγορούνται από άντρες μοντέλα για σεξουαλική παρενόχληση, με τον κόσμο του στιλ να πέφτει από τα σύννεφα. Ο Testino ανήκει στα πιο ηχηρά ονόματα του χώρου, έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους τίτλους περιοφδικών όπως η Vogue και το Vanity Fair, είναι κολλητός της Kate Moss ενώ ήταν και εκείνος που φωτογράφισε τη νεογέννητη κόρη της Madonna, όταν ήρθε στον κόσμο.

 

 

A post shared by MARIO TESTINO (@mariotestino) on

 

Οι κατηγορίες που έχουν ξεσπάσει εναντίον του έχουν προκαλέσει σοκ στον κόσμο της μόδας και όχι άδικα. Το μοντέλο  Roman Barrett δήλωσε για τον Testino, με τον οποίο συνεργάστηκε στα 90s, ότι "συμπεριφερόταν ανάρμοστα σε ξενοδοχεία, στο πίσω μέρος αυτοκινήτων, σε πολυτελείς πτήσεις.

 

 

A post shared by MARIO TESTINO (@mariotestino) on

 

Από την άλλη, ο 71 ετών Bruce Weber, λέγεται πως ανάγκαζε τα μοντέλα του να ποζάρουν γυμνά προκειμένου να βγάλει δοκιμαστικές λήψεις ενώ τους έβαζε να κάνουν ασκήσεις αναπνοές τις οποίες συνόδευε με περίεργα αγγίγματα. "Θυμάμαι να βάζει τα δάχτυλά του στο στόμα μου και να αγγίζει το σώμα μου", δήλωσε το μοντέλο Robyn Sinclair. “Δεν κάναμε ποτέ sex αλλά πολλά άλλα συνέβησαν”.

Οι δύο διάσημοι fashion photographers δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τις συγκεκριμένες κατηγορίες, ωστόσο ο εκδοτικός κολοσσός Condé Nast ανακοίνωσε ήδη ότι δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με τους συγκεκριμένους φωτογράφους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.