ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα TOMMY JEANS έρχονται να εκφράσουν τη μοναδικότητά μας


15 Φεβρουαρίου 2018

th-ss18-tommyjeans-campaign-03.jpg

Η καμπάνια που φωτογραφήθηκε από τον Devyn Galindo στη Καλιφόρνια, πηγαίνει την παγκόσμια TOMMY JEANS ψηφιακή κοινότητα, ένα περιπετειώδες ταξίδι για να γιορτάσει της νεότητα, την ελευθερία και τη φιλία, μαζί με τον Christian “King” Combs, την Pyper America Smith, τον Gabriel-Kane Day-Lewis, την Diana Silvers, την Lina Hoss και τον Sup Park οι οποίοι φορούν street-inspired looks. Η mobile καμπάνια περιλαμβάνει αποκλειστικά βίντεο αλλά και συνεντεύξεις με ambassadors που δίνουν τη δική τους οπτική για τη ζωή, το στιλ και τον τρόπο έκφρασης.

Η συλλογή TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2018, περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, παπούτσια και αξεσουάρ, γιορτάζοντας την ταχύτητα και την αμεσότητα με μία vintage νοσταλγία. Η συλλογή δίνει μια νεανική και «ασεβής» έμφαση στα αγωνιστικά πληρώματα της Formula 1 με τα κλασσικά work wear, χαλαρά outwear, oversized silhouettes και με μία ιδιαίτερη έμφαση στις denim λεπτομέρειες. Το look είναι εμπνευσμένο από τα iconic σχήματα, τα έντονα χρώματα και τα αεροδυναμικά γραφικά των οδηγών ταχύτητας για μία συλλογή που επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά all-American classics.

Η συλλογή TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2018 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο ομώνυμο κατάστημα Tommy Jeans στο The Mall Athens και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα