Όλα τα ταξί της Νέας Υόρκης έγιναν μπλε για τον πιο stylish λόγο

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018
tiffany-ny-brand-campaign-1525343605.jpg

Τα οποία ταξί όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν απαρνηθεί την κλασική απόχρώσή τους και έχουν «ντυθεί» με ένα απαλό γαλάζιο και, πιο συγκεκριμένα, με το σήμα κατατεθέν των καταστημάτων Tiffany’s.

Καλά διαβάσατε. Η εταιρία Tiffany & Co αποφάσισε να αλλάξει την όψη των νεοϋορκέζικων ταξί προς τιμήν του Reed Krakoff, ο οποίος σχεδίασε την πρώτη του συλλογή για το brand, εμπνευσμένη από τι άλλο, την iconic Holly Golightly, τον ρόλο δηλαδή που υποδύθηκε η Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s, την ταινία του 1961 που έχει χαραχτεί στο μυαλό κάθε γνήσιας fashion lover.

Μάλιστα, εκτός από τα ταξί υπάρχουν και ορισμένοι σταθμοί μετρό που έχουν «ντυθεί» στην ίδια απόχρωση, ενώ θα δοθούν και μερικές συλλεκτικές κάρτες μετρό με την επωνυμία των Tiffany’s. Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος, μιας και οι τυχερές που θα βρεθούν αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη μπορεί να συναντήσουν ειδικά διαμορφωμένα corners που θα προσφέρουν δωρεάν καφέ και κρουασάν, για να τις κάνουν να νιώσουν πιο Audrey Hepburn από ποτέ. Αν πούμε ότι δε ζηλεύουμε θα είναι ψέμα.

Διαβάστε ακόμα:
Το ονειρεμένο σπίτι της Audrey Hepburn

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα