ΣΤΙΛ FASHION NEWS

#DestinationSHOES Διάσημα designer brands και μοναδικά shoe items κατακτούν την οθόνη σου και σε οδηγούν στο attica!


24 Μαΐου 2018

attica-destination-shoes-4.jpg

Τα πιο περιζήτητα shoe items κατακτούν τα Social Media και τις καρδιές μας και κάνουν το δικό τους ταξίδι στους πιο stylish προορισμούς! Μία βόλτα από το Facebook και το Instagram του attica και το σίγουρο είναι πως θα θέλεις να τα προσθέσεις όλα στη συλλογή σου, για καλοκαιρινά βήματα που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμά σου!

Ανακάλυψε το hashtag #DestinationSHOES και περιπλανήσου ανάμεσα σε ανατρεπτικά sneakers που αναδεικνύουν την urban πλευρά σου, σε must-have σανδάλια και πλατφόρμες που απογειώνουν τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες όπου κι αν βρίσκεσαι, αλλά και σε oxfords ή brogues για κλασσικές και πάντα στυλάτες ανδρικές εμφανίσεις.

Πολυπόθητα designer brands όπως Κurt Geiger, Sam Edelman, Tod’s, Hogan, Michael Kors, Allen Edmonds, Church’s, Sebago, Boss, Timberland, Nike, adidas, VANS, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren και αμέτρητα άλλα, δημιουργούν μία αναπάντεχη εμπειρία στα Social Media, οδηγώντας όλους τους shoe lovers σε έναν κοινό προορισμό, το attica!

#DestinationSHOES… μόνο στο attica!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.